- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Csati7100 #3723 üzenetére
Milyen távod van hozzá? Rakjál fel képet.Amit a neten találtam hozzá az nem nagyon KeyMap Editor barát. Kellene egy sok gombos légegeres távot venni és azt társítani a KeyMap Editor-ban.
-
Beni2360
félisten
válasz
Csati7100 #3720 üzenetére
1: kérdés talán annak a felülírása helyes kapcsolatra, törlést én sem találtam
a PC-hez használt billentyűzeten nincs ilyen gomb.
Hát nem tudom de a pC bill: AltGr+Q kombi=\Hát egy gombhoz csak egy utasítás tárolható egy bizonyos környezetben. Ezeket a lépéseket több gomb társítással lehet megoldani.
Nekem van ilyen billentyűzetem 2 db és ott az összes számbillentyűt is lehet a KeyMap Editort-ban társítani. -
junkpod
veterán
válasz
Csati7100 #3706 üzenetére
Amit Blakey irt az jó lesz. A boxod Android része a kikapcsolás menure csak alvást csinál.
érthetőbb lennél ha megfelelő szavakat használnál. Nincs olyan, hogy a boxban vagyok még a CE-t a Kodi mellé.
Jelenleg 2 oprendszerrel is tud indulni a box. Az egyik a gyári Android, amire tetszés szerinti programokat tudsz telepíteni, akár Kodit is. A másik a Coreelec, ami egy kicsontozott Linux aminek még grafikus felülete sincs, ezért betöltés után azonnal indítja a Kodit (persze egy másik, linuxos verziót) ami a felhasználói felületet adja neked a tvre.
A két rendszer egymásból is indítható egy megfelelő reboot paranccsal.
Esetedben a box először SD kártyán, majd usb-n és csak ez után a belső memóriában keresi az indítható oprendszert, ahol hamarabb talál, azzal indul. -
dugynok
senior tag
válasz
Csati7100 #3702 üzenetére
A CE - CoreElec - egy alap (linux) rendszer, mint az android ( vagy Windows). A CE erőforrásban jobban gazdàlkodik és jobban optimalizàlt a hardware-re,mint az android. A Kodi pedig egy program, ami több rendszerre létezik. Ha ezt sikerűlt àtlàtni, belàtod a kérdésed értelmetlenségét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Drón topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OTP Bank topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Call of Duty: Warzone
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged