- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fujifilm X
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Akciókamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csati7100
csendes tag
Egyre több részét ismerem meg a KODI-nak. Most már a hálózati összeköttetés is működik a PC felé. Legutóbb a diavetítést rágtam át. Szuper képességekkel ruházták fel.
A korábbi sikertelen PC-TV box összekapcsolási próbálkozásaim nyomai sajnos megmaradtak.
(Új forrás hozzáadás->Tallózás->Új megosztás keresése képernyő képen)
Sehogy sem tudom ezeket kitörölni.1. Van- valamilyen módszer, bill. kombináció ezek törlésére?
2. Valahol olvastam, hogy a "\" billentyűre a Kodi képernyő méretezhetővé válik, és más programok is elérhetőek. Sajnos nálam sem a távirányítón, sem a PC-hez használt billentyűzeten nincs ilyen gomb. Az Alt+92 kombináció csak a Windows-ban működik.
El lehet-e érni "\" nélkül is ezt az állapotot?3. A diavetítésnél a képeimet a full scrren állapothoz egy kicsit nagyítani kell (num. bill. 2 v.3) A következő képet padig csak alap állapotban (num. bill. 0) lehet behívni. Ezért továbblépés előtt vissza kell venni a nagyítást 0-ra.
Nézegettem a KeyMap Editort. De ott csak egy gombhoz egy utasítást lehet rendelni.
Hogy lehet azt elérni, hogy egy adott gombra, (a diavetítésben) visszavigye a nagyítást 0-ra, majd lépjen egyet előre (vagy hátra) és utána a nagyítást növelje 2-re (v. 3-ra)?
Boccs, ha egyszerre túl sokat kérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest