Hirdetés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Steam Deck
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Androidos tablet topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixer66
senior tag
Köszönöm szépen.
Elkezdtem leírni, hogy mit is szeretnék a tabbal, csak munka közben voltam és lejárt a szerkesztési idő.
Már egy éve a tokjában pihen a tab és most szeretném kihelyezni asszonypajtásnak a konyhába, mert eddig telefonról hallgatott zenét főzés közben, tovább arról indította el a TV GO-t, hogy a háttérben menjen valami.
Ezt most a tabbal szeretném megoldani, hogy felfúrok neki egy valamilyen tartót és lenne egy kis "médiacentere" a konyhában, ahonnan kedvére indíthat el zenét, esetleg tv-t a KODI segítségével.Amúgy már nem egy mai darab.
Huawei MediaPad 7 Youth.
1GB ram a szűk keresztmetszet, de mivel csak KODI-ra lenne használva, elvileg elpöcög vele, igaz az android is elég sokat megeszik sajnos, ezért is szerettem volna valamilyen más megoldást.
Rpi-n is gondolkodtam, de ahhoz még kijelzőt applikálni meg venni felesleges, mivel itt van ez a tab. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Steam Deck
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Kuponkunyeráló
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple Airpods Pro 2 megkímèlt ligtning csatis
- Eladó Dune Pro Vision 4K
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest