- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Megy, LE alatt is (nem mindegyik verzióval) és bizonyos eszközökön Android alatt is, de valóban nem téma, engem konrétan már nem érdekel.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
sixer66
senior tag
Köszönöm szépen.
Elkezdtem leírni, hogy mit is szeretnék a tabbal, csak munka közben voltam és lejárt a szerkesztési idő.
Már egy éve a tokjában pihen a tab és most szeretném kihelyezni asszonypajtásnak a konyhába, mert eddig telefonról hallgatott zenét főzés közben, tovább arról indította el a TV GO-t, hogy a háttérben menjen valami.
Ezt most a tabbal szeretném megoldani, hogy felfúrok neki egy valamilyen tartót és lenne egy kis "médiacentere" a konyhában, ahonnan kedvére indíthat el zenét, esetleg tv-t a KODI segítségével.Amúgy már nem egy mai darab.
Huawei MediaPad 7 Youth.
1GB ram a szűk keresztmetszet, de mivel csak KODI-ra lenne használva, elvileg elpöcög vele, igaz az android is elég sokat megeszik sajnos, ezért is szerettem volna valamilyen más megoldást.
Rpi-n is gondolkodtam, de ahhoz még kijelzőt applikálni meg venni felesleges, mivel itt van ez a tab.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest