Új hozzászólás Aktív témák
-
sixer66
senior tag
Köszönöm szépen.
Elkezdtem leírni, hogy mit is szeretnék a tabbal, csak munka közben voltam és lejárt a szerkesztési idő.
Már egy éve a tokjában pihen a tab és most szeretném kihelyezni asszonypajtásnak a konyhába, mert eddig telefonról hallgatott zenét főzés közben, tovább arról indította el a TV GO-t, hogy a háttérben menjen valami.
Ezt most a tabbal szeretném megoldani, hogy felfúrok neki egy valamilyen tartót és lenne egy kis "médiacentere" a konyhában, ahonnan kedvére indíthat el zenét, esetleg tv-t a KODI segítségével.Amúgy már nem egy mai darab.
Huawei MediaPad 7 Youth.
1GB ram a szűk keresztmetszet, de mivel csak KODI-ra lenne használva, elvileg elpöcög vele, igaz az android is elég sokat megeszik sajnos, ezért is szerettem volna valamilyen más megoldást.
Rpi-n is gondolkodtam, de ahhoz még kijelzőt applikálni meg venni felesleges, mivel itt van ez a tab. -
sixer66
senior tag
válasz
DoItYourself #1506 üzenetére
4.1.2
-
sixer66
senior tag
válasz
DoItYourself #1497 üzenetére
Köszönöm, le is töltöttem, de nem engedi telepíteni, egyelőre nem értem miért.
Azt írja, hogy a csomag elemzése során hiba történt és ennyi. -
sixer66
senior tag
Szép estét!
Van egy androidos Huawei tabletem és KODI-t szeretnék felrakni rá, de ha felmegyek a play áruházba akkor azt írja, hogy nem kompatibilis a készülékkel.
Libreelec-et fel tudok valahogy heggeszteni a tablet-re?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 5th - i7-10G i 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest