- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Táp ventilátor csere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent45
tag
Sok mindent nem tudok írni egyelőre így 2 nap után. MKV és H.265-ös anyaggal próbáltam,szépen vitt mindent a FullHD-től a 4k anyagig és a wrapper felrakása után gond nélkül kezeli a HD hangsávokat is. A képminősége rendben van,itt az összehasonlítási alapom az előző Popcorn A-210-esem volt. Vannak még benne bugok,egyszer le is fagyott de az inkább a KODI hibája volt,a belső lejátszóval nincs baj csak nagyon fapados. Végül nem Samba szervert csináltam hanem FTP-t. Jövőbiztos lejátszónak tűnik mert nagyon erős és támogat mindent amire a későbbiekben szükség lehet: 10 bit,HDR,Atmos,DTS:X. Ha kíváncsiak lesztek még valamire kérdezzetek nyugodtan ha tudok válaszolok
Az Aliexpressről rendeltem. Szállítással együtt 70 ezerbe volt. Ennyiért nagyon megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged