Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
envagyok #553 üzenetére
Én telepítettem a KODI mellé a VidonXBMC_V15.2.0. és van D.D. és dts hang még a KODI-ban is.
Pl auto fps switch- nálam sem működik de 24-re állítva akadás nélkül mennek a filmek. és még a sirályok is simán repülnek nem kapcsolnak egy pillanatra sem vissza. Ezek közül csak az első filmmel gyűlt meg a baja. -
interstate76
addikt
válasz
envagyok #553 üzenetére
Ez is igaz, de én ennél kicsit alapvetőbb dolgokra gondoltam. Több tucatnyi kínai telefon, tablet és mini PC járt már nálam, és szinte mindegyiket romoltam. Az utolsó kettő esetben egy M8S mini PC-t azért, mert a Play Store szinte minden alkalmazás esetén inkompatibilitást jelzett, egy MXQ S805-öst pedig csak azért, mert OE-t akartam rátenni. De amúgy is minden, általam látogatott telefonos és mini pécés topik legalább részben arról szól, hogy melyik eszközre melyik a legjobb, legstabilabb rom, ill. hogy a gördülékeny és stabil működést biztosító szoftver legalább olyan fontos, mint a vas (hasonló ligában focizó eszközöket összevetve).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Jövedelem
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- Synology Macos 26 hiba
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest