- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
envagyok #553 üzenetére
Ez is igaz, de én ennél kicsit alapvetőbb dolgokra gondoltam. Több tucatnyi kínai telefon, tablet és mini PC járt már nálam, és szinte mindegyiket romoltam. Az utolsó kettő esetben egy M8S mini PC-t azért, mert a Play Store szinte minden alkalmazás esetén inkompatibilitást jelzett, egy MXQ S805-öst pedig csak azért, mert OE-t akartam rátenni. De amúgy is minden, általam látogatott telefonos és mini pécés topik legalább részben arról szól, hogy melyik eszközre melyik a legjobb, legstabilabb rom, ill. hogy a gördülékeny és stabil működést biztosító szoftver legalább olyan fontos, mint a vas (hasonló ligában focizó eszközöket összevetve).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bose quietcomfort ultra
- AKCIÓ! LOGITECH G PRO X 2 Lightspeed Headset 2026.04.18-ig garancia - BEÁRAZVA
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Ultra Soundbar 2 év garanciával
- TCL Qled 55coll 10BIT Android hibátlan dobozában
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest