- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
NFS nekem nagyon bonyolult. SMB - t is most csináltam először és működik is ugyan azon a tv boxon matrix alatt csak leia alatt nem. Nem lenne gáz de itt még a leia a fő kodi (tökéletesebb a lejátszás mint matrix alatt). Igazából csak kodi mentést szeretném ha PC-re mentené egyből és ezt smb keresztül lehet is (mátrixon úgy csináltam) . Ftp szerver fut a PC-n és arra csatlakozik a leia is de azon keresztül nem engedi a mentést PC-re (bár sftp-t nem próbáltam de szerintem úgy se engedi). Ja mobilról cx file explorer - el is csatlakozik szóval csak leia - val van probléma.
Lehetséges, hogy leia alatt ez nem is működik Windows 10 PC-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Android játékok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- OLED65C43LA 3 ÉV GYÁRI GARANCIA !!!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged