- Milyen egeret válasszak?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobbivideós
újonc
válasz
tomigonzo #3332 üzenetére
Próbáltam, az összes gombon végigmentem
A főmenüben van egy kereső gomb, egy nagyító, ott a legalsó lehetőség a TheMovieDB. Arra nyomva telepíti (3-4 kilépés, lefagyás után) a kiegészítőt, azzal sikerült már egyszer a neten megtalálni filmcímhez fent lévő összes borítót, ott ki is tudtam választani azt, amelyik nekem kell, de csatolási, beolvasási, lehetőség nincs.
Egyébként a távirányító gombjairól: van egy del gomb, gondoltam azzal lehet törölni szükség esetén. Pl. a videó hozzáadása menüpontban hozzáadok egy videóforrást, később mégis törölném, másikat adnék hozzá helyette. Na, ilyen nincs! Amit egyszer hozzáadtam, az bíz ott marad, míg világ a világ (vagy amíg nem rakom újra a Kodit).
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest