- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
SunMount3r #3097 üzenetére
Nem, nagyon ritkán előfordulhat egy-egy filmnél vagy sorozatnál, de én pl. alapból kicserélek egy borítót ha nem tetszik vagy van olyan sorozat amit DVD-n más sorrendben adtak ki mint ahogy a bemutatás történt, pl. Firefly, ebben az esetben át kell álítani, hogy milyen sorrendben keresse vagy helyi metaadatokat kell használni. Sorozatoknál nekem semmilyen gondom nem volt és filmeknél sem nagyon (pedig as hétvégén teljes adat másolás történt és meg lett dolgoztatva minden Kodi), ott többnyire borítókat cserélek illetve ha valamilyen furcsa címe van akkor a TMDB oldalán megnézem, hogy milyen lehetőségek vannak és aszerint nevezem el.
A borító betöltés meg szerintem nem feltétlenül hiba, nálam mindent betölt és gyorsan, lassú a géped amin a Kodi fut vagy már tele az adatbázis/cache, egy tisztítás már ráférne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Honda topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged