Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
c4
őstag
Köszi, feltelepítettem.
Sikerült valahogy (nem tudom hogy) elérni hálózatból a NAS-t. Saját médialejátszójával akadás mentesen visz mindent eddig. A Kodihoz is hozzáadtam a meghajtókat, de szaggatva játssza le a filmeket, valamint nem lehet magyarítani (vagy még én nem találtam meg) a kezelőfelületet. A BD struktúrát sem ismeri fel,
a feliratváltás, pozicionálás, hangváltás teljesen eltér a beépített lejátszóétól, így a vezérlése is más.Egyértelműen nehézkesebb is.
A főképernyőhöz nem lehet a felmountolt és a hálózati könyvtárat hozzáadni? Mert ez így egyelőre elég nehézkes tallózási metódus. Wi-Fi-ről a BD már szaggat. (Csak próba volt, nem cél.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Witcher topik
- Filmvilág
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest