Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Mano66 #4590 üzenetére

    A PKC-val nincs gond 4K Maxon, nálam jól teljesít, igaz, régóta nem frissítettem, így nálam is egy régebbi verzió fut. A PKC "simán" Kodi alól fut, annyi, hogy a PKC és a Kodi között létrejön egy "híd", ami biztosítja a naprakész adatbázist, nálam pontosan úgy viselkedik ahogy a MySQL is tette, szóval, ha jól van beállítva, akkor 0 probléma van a lejátszással, mert maga a Kodi játssza le a tartalmakat. Amennyiben téves beállításokat alkalmazol a két program közötti szinkronizálására (PKC és Kodi), akkor sajnos problémák adódhatnak. Én is használok advancedsettings.xml-t, tehát az működik PKC-val, a Plex kiegészítőt felejtsd el, az nem a Kodit használja, önálló lejátszóként próbálkozik a lejátszással, kisebb, nagyobb sikerrel. Voltak olyan Kodi verziók, ahol jól működött, én soha nem használtam.

    #4591 gyűrű
    A PKC-t miért kukázná? Ezzel az erővel én is írhatnám, hogy kukázd a MySQL-t, mert kb. ua. a kettő lényege, központi adatbázist biztosít több eszköz (Kodi) számára, ráadásul a Plex még többre is képes a MySQL-hez képest.

    ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák