- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin Eden
tag
válasz
Beni2360 #3691 üzenetére
Ha nálunk lenne digi, akkor én tvheadend szerver-dvb-c tunerrel oldanám meg a felvételek rögzítését. Bármilyen Kodi-t futtatni képes eszközön be lehet programozni a felvételt, meg persze visszanézni is lehet (még Kodi sem kell feltétlenül egyik funkcióhoz sem). Nekem már többször szóltak barátok, hogy vegyék már fel ezt vagy azt és küldjem el nekik a felvételt, semmi akadálya nem volt. Akár otthon akár a nagyvilágban vagyok, bármilyen eszközről be lehet állítani a felvételt, meg persze az élő adást is lehet nézni bárhol. Vagy a felvétel alatt álló adást timeshift-ben nézni...
Nálunk nem digi és nem is Telekom van, de most így belegondolva szerintem több hónapja még csak be se kapcsoltam a rögzítős settopbox-ot, nemhogy felvegyek vele valamit is. Vissza is kellene adjam, csak fölöslegesen fizetem a havi díját. Helyette egy Kodi-s box van a tv alatt (minden szobában minden tv alatt), azon nézhetem az élő adást vagy a felvételeket. És az élő adás tényleg élő adást jelent, még ha nem is otthon nézem, nem egy szolgáltatói szervertől függő fél-egy perccel későbbi adást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen program, ami...?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest