- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin Eden
tag
Webos előtti LG-nél nekem az "Eredeti" képarány volt a nyerő, még ha elméletben a 16:9 is jó kellett volna legyen, de az nem volt az. Oledre még nem futotta, de régebbi vagy (nekem) újabb LG-kel (3, 3.5 Webos) sem volt képarány gondom, illetve projektorral is okés volt nálam eddig minden, bár csak s905x boxszokkal megtapasztalva...
-
Martin Eden
tag
-
Martin Eden
tag
válasz
Beni2360 #3691 üzenetére
Ha nálunk lenne digi, akkor én tvheadend szerver-dvb-c tunerrel oldanám meg a felvételek rögzítését. Bármilyen Kodi-t futtatni képes eszközön be lehet programozni a felvételt, meg persze visszanézni is lehet (még Kodi sem kell feltétlenül egyik funkcióhoz sem). Nekem már többször szóltak barátok, hogy vegyék már fel ezt vagy azt és küldjem el nekik a felvételt, semmi akadálya nem volt. Akár otthon akár a nagyvilágban vagyok, bármilyen eszközről be lehet állítani a felvételt, meg persze az élő adást is lehet nézni bárhol. Vagy a felvétel alatt álló adást timeshift-ben nézni...
Nálunk nem digi és nem is Telekom van, de most így belegondolva szerintem több hónapja még csak be se kapcsoltam a rögzítős settopbox-ot, nemhogy felvegyek vele valamit is. Vissza is kellene adjam, csak fölöslegesen fizetem a havi díját. Helyette egy Kodi-s box van a tv alatt (minden szobában minden tv alatt), azon nézhetem az élő adást vagy a felvételeket. És az élő adás tényleg élő adást jelent, még ha nem is otthon nézem, nem egy szolgáltatói szervertől függő fél-egy perccel későbbi adást.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest