Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Egészen más boxot adnak sima tv nézéshez. A barátoméknak is ilyen volt majd rábeszéltem a felvétel opcióra és jöttek boxot cserélni. Lehet, hogy ha lemondanám szoftveresen le tudnák tiltani a felvételt meg a lejátszást, nagy valószínűséggel igen mivel ha nincs internet szolgáltatás valami végett akkor a visszanézés sem megy.De nem akarom lemondani.
A TV Go se rossz, de csak olyan gépen tudod használni, ahol van rendszergazdai jogosultságod. - Mivel csak ketten vagyunk és már bőven a nyugdíjas korban itthon én vagyok a rendszergazda. Elmenni mi már csak nyaralás végett megyünk és viszem magammal a lapit meg a tabletet. És ha elutazunk akkor áramtalanítom az egész mozi rendszert a modemmel együtt.
Erről ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- Metal Gear Solid Delta: Snake Eater teszt
- Gyúrósok ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest