- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós kamerák
- Amazon Fire TV stick/box
- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchez997
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám:
Egy Mecool M8S Pro (S905x) androidos boxot, Coreelec-el használtam eddig úgy hogy a tartalom egy a routerhez kötött HDD-n volt elérhető. Most router csere történt egy Asus RT-AC68U router az új router, de képtelen vagyok SMB-vel elérni a HDD-t, illetve magát a meghajtót és a gyökérben lévő mappákat látom, de nekem valójában egy almappában lévő dolgokra lenne szükségem. SMB-nél megadtam a user/password kombót, minden remekül megy, míg egy mappába nem szeretnék belépni, de ott újra jelszót kér a Kodi, és nem fogadja el ugyanazt a jelszót, amit egy szinttel feljebb igen.
Amikor teljesen új volt a rendszer végig mentem ezen [konyvtar_megosztas_windows_10_es_kodi_kozott_smb_h]
de az új router miatt nem. Ez lehet a probléma?
A routerben beállítottam a külső meghajtóval kapcsolatban mindent amit lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest