Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • junkpod

    nagyúr

    BluTooth és AVR váltás könnyedén:
    Ha házimozi erősítőt is használsz és néha BT fülessel is szeretnéd hallgatni kedvenc KODI lejátszódat az alábbiakat javaslom.

    Telepítsd KODI repoból az AudioProfiles kiegészítőt. Indítsd el és hozz létre legalább 2 profilt. Vigyázz, az elnevezésekben nem tűri az ékezetes betűket, csak angol abc betűkkel fog működni. Én az egyiket "hazimozi" a másikat "bluetooth" névvel mentettem el.
    Ha elkészültél a profilok beállításával akkor mentéssel kilépve az addon indítása már a profilokhoz való beállítás társításra szolgál, ha át szeretnéd szerkeszteni akkor hosszú OK a kiegészítőn és beállítások menut kell választanod.
    Ha eddig alapbeállításon voltak a hangok (nálam Dekoder 7.1, Passthrough engedélyezve) akkor csak annyi dolgod van, hogy katt az AudioProfiles kiegészítőn és kiválasztod a "hazimozi" profilt és ok.
    Ezután a beállításokban állítsd át a hangkezelést a BT-nek megfelelőre (Dekoder 2.0, Passthrough: ki), majd ismét katt az adoonra és válaszd ki a "blutooth" profilt. A beállítások ezzel készen is vannak.
    Most már csak hozzá kell rendelni egy tetszőleges gombhoz a váltást, ehhez a keyboard.xml fájlt kell szerkeszteni (\\LIBREELEC\Storage\.kodi\userdata\keymaps, érdemes a <Global> és a <FullScreenVideo> szekcióba is beírni, működik a váltás lejátszás közben is.
    <a>RunScript(script.audio.profiles,0)</a>
    A fenti példa az "A" billentyűhöz rendeli hozzá az AudioPrifil váltást. Direkt profil választás is lehetséges, ekkor a 0 helyett a profil sorszámát kell beírni.

    Box's don't touch!

Új hozzászólás Aktív témák