Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Melyik háttérképre gondolsz?
(A wineset nem én csináltam
már kifejtettem, hogy ezt azért nyitottam /eredetileg droiddal) mert a Kodi addonod topikban a Kodi beállítások elvesznek. Winesrol még nem is tudtam, de tény, hogy az is különbözik...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Video digitalizálás
- Macska topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Garanciás LG OLED 65C3 (164cm) TV/4K 120Hz/Evo/ Dolby Vision/HDR10/beszámítás van
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- Prezentációs Rendszer - Crestron 4K DigitalMedia Presentation System 350-C Series-3 with Streaming
Üzleti előfizetők hirdetései
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
már kifejtettem, hogy ezt azért nyitottam /eredetileg droiddal) mert a Kodi addonod topikban a Kodi beállítások elvesznek. Winesrol még nem is tudtam, de tény, hogy az is különbözik...