Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali,
amatőr kérdésem van. Vettem egy androidos médialejátszót (MXQ pro 4K), amin Kodi fut. Hogyan tudom erről elérni a hálózati meghajtóim? Ugye nem kell TC-t vagy hasonlót feltennem hozzá?
Köszi
-
azbest
félisten
válasz
huliganboy #1640 üzenetére
Valóban, a normál youtube app sem engedi az elsőt és a harmadikat. A másodikat igen
Talán az api és/vagy a videók beállítása is változott mostanában. -
Pendragon911
aktív tag
Sziasztok,
a következő - SCISHION V88 4K Android TV Box - típusról mit tudok, ismeritek, érdemes vele foglalkozni? Főként az Android tudása miatt érdekelne, online rádiók, de ha már lejátszik mindent, akkor akár filmnézés, zenehallgatás, bár az előzőre jó a TV is. Sok pénzt nem szánnék rá, azért gondoltam ezt.
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
dawil
tag
Hali!
Remelem, jo helyen teszem fel a kerdesemet.
Van nekem egy Beelink MKIII-as lejatszom. Nem olyan regota. Milyen es mekkora kapacitasu kulso USB-s HDD-ket ismer fel gond nelkul. -
azbest
félisten
youtube addon nálatok is "no videos streams found" hibát dobál ezeknél a videóknál?
Nem gyerekbarát tartalom
Blurred lines +18
Tujamo & Danny Avila - Cream [Uncensored Version] | OUT NOW
Margaret - Thank You Very Much (Official Video)Most pécés böngészős youtube simán lejátsza probléma nélkül, régebben mintha az elsőt nem akarta volna. Most meg kodi alatt nem megy sehol. Gyanús hogy valami felnött tartalmas beállítás lehet az oka, de nem tudom biztosan. Más videók jól mennek. 16.1-es kodi és a 5.3.6 addon. De azt hiszem már addon frissítés előtt elromlott.
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Beszereztem egy BFS 4KM-et.
Frissítettem a Kodit rajta az utolsó store-on lévő verzióra.
Lehet hiba volt.
Mert nem akar elindulni.Van valakinek ötlete?
Keressek egy előző verziót?Valamint még egy kérdés.
Hálózatról szerettem volna (még az előző verziós KODI-val) filmet lejátszani.
Meg is találta a kütyü a hálózaton a filmeket, de hiába nyomtam rá, nem játszotta le.
Elkezdte, aztán semmi, visszatért a fájl könyvtárába.Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv:
Tanisz -
Bicsko
tag
válasz
junkpod #1632 üzenetére
Szia!
Nem torrent lenne ez, hanem élő online stream (focimeccs), mert a KODIs flashes tévék nem túl megbízhatóak és nem hd-k. Igazándiból erre vettem a boxot, hogy ezt telefon nélkül tudjam nézni tévén.
És igen, megnyitja becacheli, és mikor indul a mondjuk mx player, a háttérben bezáródik ac acestream.
Én is arra gondoltam, hogy a multitask nem működik, de a tunein rádió viszont simán elfut a háttérben is. -
junkpod
veterán
Ha jól értem ez az acestream letölti a torrentet és utána megnyitja egy regisztrált android playerrel?
A mostanság kapható boxok nem igazán képesek multitaskingra, valamiért bezárják a háttérben futó alkalmazásokat.
Lehetőségeid szerintem:
Normál torrent letöltés és lejátszás.
Kodi movieshark és online lejátszás.
Másik mobil eszközön acestream és tvre kötött kodi upnp lejatszot inditasz. -
Bicsko
tag
Sziasztok! Találkozott már valaki olyan problémávan kínai andoridos tv boxon, hogy az (playstore-os és a weboldalról letölthető) Acestream ha megnyitok egy linket elindul, elkezdi betölteni, majd eléri a 100%ot a és ugye megkérdi milyen lejátszótval akarom megnyitni. Bármit választok, látszik az állapotsoron fent, hogy az Acestream bezáródik, és így természetesen a lejátszás sem indul el. Telefonomon és a tabletemen is használom, működik. Kipróbáltam hogy csak megnyitom, majd nyomok egy home gombot, akkor is bezárja. Kipróbáltam a Tuneint rádióval, az vígan fut a háttérben is. Nincs fent semilyen taskkiller vagy hasonló, gyári visszaállítást is próbáltam.
-
blakey
titán
válasz
SunMount3r #1628 üzenetére
Ezért van már egy jó ideje az SPMC, pontosan ezzel a céllal készül(t).
-
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #1628 üzenetére
Majd lesznek forkok
-
SunMount3r
nagyúr
Elég szomorú hír, Android-os KODI fan-oknak: [link] Egyhamar nem igen lesz új verzió.
-
kalker
csendes tag
Opera Free VPN Androidra, ha valakinek kellene!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.opera.vpn -
kpeter
tag
válasz
xitron1 #1622 üzenetére
Szia - Dolby Dynamic Range beállítást nézted?
-
xitron1
újonc
Hali
Én megelégednék a sima multihangokkal is, a HD-t elengedném, de ahogy írtam, a DTS és a DD5.1 sem jön át, de csak KODI-ról.
A SONY topicot is meg fogom próbálni, de nem hiszem, hogy a tv-n tudnék még bármit is állítani, nem mellesleg pedig a tv saját playerével lejátszott mkv-k átadják a multi hangokat.
Az MX Playert nem bírtam rá, hogy hálózatról játsszon le fájlt (bár lehet, hogy csak én bénáztam, ill. csak a free-t próbáltam), az Archos-szal ugyanez a helyzet. a BSPlayert még nem próbáltam, köszi a tippet. (Sajnos az általam PC-n igen megkedvelt KMPlayer androidos változata nem kompatibilis a SONY tv-vel.) -
blakey
titán
válasz
xitron1 #1622 üzenetére
A TV nem fog kiadni HD hangokat, meg kell elégedned a DTS és az AC3 (Dd) hangokkal. A Sony tv topokjában érdeklődj, hogy miket kell még beállítani ahhoz, hogy ne csak PCM hangod legyen. A helyedben, TV-n nem Kodit használnék, ott inkább MX Player, BSPlayer, Archos ami jobb a Kodinál android alatt.
-
xitron1
újonc
Hali
Nem olvastam végig a ~1600 hozzászólás (bocsi), de hátha tudja valaki a problémám megoldását.
Lett egy androidos SONY tévém (X8309C). A hálózatról, ill. pendrive-ról lejátszott mkv-knál nem lehet képarányt állítani, és az 1920x800, meg hasonló nem teljes képernyős videók széthúzva, teljes képernyősen jelennek meg. A SONY szalonban javasolták a KODIT-t (Jarvis) és azzal teljesen jó is az ilyen fájl - képe. Azonban ennél meg hang probléma lépett fel. Onkyo 545-ös erősítőre megy a TV hangja HDMI ARC-n keresztül (de próbáltam optikai hangkábeken is). A TV-ben a HDMI-n át van engedve a többcsatornás hang, ha a belső lejátszóval megy a film, van is DTS, meg Dolby hang. Ha viszont a KODI-val játszom le és a setupban be van kapcsolva a hang átengedés, éktelen sípolás hallatszik az erősítőn, mintha nem tudná dekódolni ezeket, pedig DTS ThruHD-t és Dolby Atmost is tud. Ha kikapcsolom, akkor meg minden hang PCM 2.0 lesz. Be van kapcsolva a Dolby és a DTS dekóder:
Ha valakinek van valami ötlete, kérem ossza meg velem. (Ja igen, próbálkoztam az SPMC-vel is, a VidOn meg nem kompatibilis a tévével.)Köszi
-
junkpod
veterán
válasz
Alfajiri #1617 üzenetére
De te most egy béta állapotú szoftvertől várod el a tökéletes működést, ráadásul a hardvered NEM TÁMOGATOTT a KODI 17 által.
A 16-os KODIban még vannak ALOGIC specifikus megoldások, a 17-esben már csak szabványos android utakon közlekedhet a kép és a hang, amit viszont az S912+android páros nem támogat.
Hidd el jót akarok: használj KODI16-ost vagy vidonme-t vagy esetleg SPMC-t. Más lehetőséged nincs.Meg hát nehéz megoldani a problémádat, ha nem ismerjük az mkv fájl tulajdonságait aminél jelentkezik a probléma.
-
Alfajiri
tag
Egy fura rejtélyre keresek megoldást:
S912 + Android 6 használata mellett a Kodi 17 valami után elsötétül (nem képernyőkímélő DIM, hanem egy MKV fájl lejátszása lesz ilyen) kb. 15-25 %-os mértékben. Sima teljes kikapcsolás nem segít, de a Vidon XBMC programmal lejátszva jó, és utána a 17-es Kodi is visszaáll a megfelelő értékre. A készülék 220-ból kihúzását még nem próbáltam, de valószínűleg azután is jó lenne.
-
Imi1981
veterán
Most pc-n is próbáltam és ott is megjelenik a libreeleck de ott ha megnyitom csak üres mappák fogadnak és nem tudok rá másolni meg semmit .Valami beállítási hiba? De mi ?
Az ftp kliens azért lenne még jó ha lenne rá mert akkor LibreELEC alatt is tudnék letölteni a seed szerveremről. -
Imi1981
veterán
Sziasztok! Ftp klienst lehet kodiba telepíteni? A kiegészítők közt nem találtam vagy csak olyan neve van amiből nem tudom, hogy ftp kliens. Vagy esetleg ftp szerver feleség van rá? Az lenne a lényeg hogy telóról tudjak hálózaton keresztül másolni rá lehetőleg jó sebességgel. Egy beelink mini mx S905 1gb-os Tv box-on LibreELEC-en kodin akarom ezt megvalósítani. Net kábellel van rákötve nem wifin. Kösz előre is a segítséget!
-
blakey
titán
válasz
junkpod #1601 üzenetére
Nem, csak akkor végzi a lejátszást a laptop ha ez engedélyezve van, sokáig használtam Plex-et és mindig ki volt kapcsolva ez a funkció, tehát a lejátszóra volt bízva, higy letudja-e játszani vagy sem. Az más kérdés, hogy a Plex a legnagyobb erőforrás igényű szerver, pontosan emiatt már nem használom a NAS-son, helyette a Serviio megy.
-
tomp
félisten
válasz
junkpod #1601 üzenetére
Laptop végzi? Ezt hogy érted? Plex csak adatbázis nálam. A lejátszó megkapja az adatbázisból a film elérési útvonalát és elindítja.
pl Zidoo boxra felraktam a BubbleUPnP appot. Ha rámegyek azzal a plex adatbázisra és az az egyik film infójára akkor ott lesz a gép ip címe meg a végén az xy.mkv. Ha Kodiban Plex kiegészítőt indítok akkor ott is csak betölti távolról. A laptop csak háttértár. Ha elindult a film, akár ki is jelentkezhetek a windowsban. A film megy tovább. -
junkpod
veterán
Értem, hogy nincs transzkodolas, de a lejátszást így is a laptop végzi.
Ha már így, akkor az is jobb megoldás, ha egy vinyot usbn raakasztasz a Kodi boxra amit beallitasz sugárzásra alkalmasnak is. Így a filmeket direktben nézed kodi-n, de szükség esetén más eszközön is megnézheted. A box kevesebbet fogyaszt és hallkabb és olcsóbb (elhasznalodas).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- iPhone topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest