Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peeros7
csendes tag
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy mitől lehet az h több különféle codeccel is, először sötét, most pedig K-lite-tel pirosas a film lejátszás. De poén, mert ha feltelepítem vele ugye a classic playert az le is játsza szépen, de a media player 10 mondjuk már nem???
Azt ne hogy biztos codec beállítás hiba, annál konkértabbat, köcce -
Peeros7
csendes tag
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy mitől lehet az h több különféle codeccel is, először sötét, most pedig K-lite-tel pirosas a film lejátszás. De poén, mert ha feltelepítem vele ugye a classic playert az le is játsza szépen, de a media player 10 mondjuk már nem???
Azt ne hogy biztos codec beállítás hiba, annál konkértabbat, köcce
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- PC Game Pass előfizetés
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest