Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• khecc

csendes tag

válasz robekri #3 üzenetére

Hello!

Vannak ilyen finomságok a játékban!
    Nekem volt olyanom, hogy az egész tisztikar -volt 4 marshall-om, néhány skill-el, úgy gondolta, hogy fellázad és persze vitték a seregüket is. Én meg ott álltam 1 szál f....-ban
    sereg+marshallok nélkül. Előfordul az ilyesmi. De az is megeshet, hogy az újonnan kinevezett marshall-od egy kém, de ez csak később derül ki, és vagy elviszi a seregedet, vagy ''csak'' őt veszted el, miután már jó feltápoltad.
    Az egymás közötti cserekereskedelemre merchant-ot kell létrehozni, majd kiválasztod azt
    az országot, ahonnan a terméket be akarod hozni, és ha van vele csereegyezményed, akkor megmondod a kereskedőnek, hogy ezt és ezt hozza be, innen és innen.
    De az a jobb, ha megnézed a political view-n (a kis gyémánt ikon segítségével), hol lehet az adott cikket előállítani, aztán szépen bevonulsz a tartományba és elfoglalod.

• bélanéni

őstag

válasz robekri #3 üzenetére

én is várom már a köv. PCGURUT :)

szóval akkor nem csak egyedül vagyok így ezzel. amúgy én a tutoriallal kezdtem, iszonyatosan bejött, ott úgy tűnt hogy milyen sok a lehetőség, meg hogy mennyire változatos (mert nagyon hosszú). aztán elkezdtem magát a játékot, aztán 10 perc tétlenkedés után kezdtem elölről a tanítópályát :)

egy észrevétel: a + / - gombokkal lehet (8X / 0.5X) gyorsítani illetve lassítani az időt. erre már rájöttem, úgy hamarabb megvan minden.

biztos nem rossz a progi, csak még nem érett be :) az a 3 év fejlesztési idő biztos nem volt véletlen, meg hogy az Electronic Arts felkarolta

Új hozzászólás Aktív témák