- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Legújabb KM, win7 64 bit.
A gyári beállításokkal nem jó a felirat a videókon.
Azaz eredeti méretben pl 624x352 a videón a kép nem éles, kicsit homályos, nem szép hófehér. Nagy kijelzőre téve már szép éles lesz. Átnéztem az összes beállítást, tudom variálgatni, de ha megbolondítom, akkor a kis méreten lesz szép a képe, de full képernyőn nem lesz szép.
Nektek hogy van beállítva?
Lehet bekavar ám ffdshow, meg vobsub, de ott nem tudok mit állítani.-----
Sokszor van, hogy elállítódik magától ez az.
Pl most egy dual audios filmnél váltok sávot, és elromlik a kép, nézhetetlen.
Ezt megoldottam egy gyári beállítások visszaállítással.A beállítások mentése az ini fájlba nem annyira hatásos ilyenkor, meg van olyan is, hogy egy reg fájlt ment ki. Na ez sem jó, ez sem hozta vissza a jó beállításokat.
Hogy tudnám mégis kimenteni a jelenlegi jó beállítást, hogy elcsesződés esetén visszaálljon jóra? Úgy érzem sehogy, na mindegy.
----
Most VMR9-en van a leképezés, nem tudom, hogy ez a legjobb-e, de directx-ek esetén kikapcsol az aero. Haali még talán jó volt, de egyszerűen nem látok különbséget ezek között. Vagyis az egyik nem volt jó azt tudom, de ott kis vékony csíkok voltak, szóval azt észre lehet venni, de a képminőséget ez nem befolyásolta.
Évek óta használom, elég jól már kiismertem, ezeket a dolgokat most mégse tudom.
Köszi a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Metal topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest