Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Senki nem futott át egy átmeneti megoldáson a Wizard láthatóságával kapcsolatban? Az alsó egy harmada kilóg a keretből így nem szinte nem lehet beállítani semmit. Elvileg ez is egy ismert bug, de már tavaly óta.

-
_ak_
addikt
ehh. wmr9 alatt erős vsync, evr c/a alatt meg még mindig sűrűn megfagy a kép.

-
_ak_
addikt
Nektek telepítés után a wizard jól fut? Nálam egy jó része kicsúszik az ablakból így nem lehet látni minden beállítást. Azt hittem, h ez w7 bug, de havernál tökéletesen ment.

-
_ak_
addikt
Vajon azt meg lehet valahogy csinálni, h a kmplayer is úgy jelenítse meg a feliratot, mint pl az mpc-hc? Tehát úgy szeretném látni, ahogy a subber team formázta meg.
-
_ak_
addikt
Nyugodtan, menni fog rajta rendesen, egyedül annyi bajom volt vele, h néha, ha kis ablakba néztem vmit és közbe böngésztem, akkor beállt a kép, de mivel ezzel találkoztam 32bit alatt is, ezért feltételezem, h ez is független 64bittől, csak épp 64bites rendszer volt fent , amikor először találkoztam vele. Ezt is csak akkor produkálja ha evr renderert használok és ilyenkor is random, szal ezt még nem sikerült beazonosítani, de amúgy más problémám nem akadt vele.
A régi hozzászólások meg nem relevánsak, mert 1-2 évvel azelőtt még vista support sem volt benne.
-
_ak_
addikt
Elvileg kijött vmikor egy 1435-ös verzió. Igaz a kmp fórumon nem találtam infot róla.
-
-
_ak_
addikt
válasz
Devastator
üzenetére
Neked is a video render körül kéne próbálkoznod. nálam az .ass feliratokkal volt ez, át kellett tennem a wmr9-re és jó lett.
-
_ak_
addikt
A legfrissebb kmp van fent? Melyik OS-t használod? Vista esetéven az EVR (vagy ha feliratos cuccokat nézel, akkor EVR custom), xp esetén wmr9 render-t kell beállítani. (F2 majd video processing)
Midegyknél ezt csinálja vagy csak néhánynál, nem fullscreenben is? Érdemes lehet még frissíteni a vga drivert plusz ha nem lenne fent akkor feltelepíteni a novemberi dx-et.
-
_ak_
addikt
[link] IE-vel telepítsd a flash playert.
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok h mi lehet akkor amikor 3 feliratos mkv közül az egyiknél nem mutatja a feliratot, de ha a beépített felirat szerkesztőt megnyitom, akkor ott mutatja rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest