Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Mivel jobb mint a többi renderer? Gyorsabb a lejátszás vagy kisebb az erőforrás igénye?
Az erőforrásigénye valamivel nagyobb, mint a VMR9-é, de nem számottevően. Elvileg szebb képet ad és már jól kezeli a fekete színt, ezért LCD-ken ezt ajánlják inkább, vagy a Haali-t. KMPlayer-ben vannak benne bugok (nem tudom a lejátszó, vagy a renderelőmotor hibája, de szerintem inkább a lejátszóé), például
- Ha le van pause-olva a videó, akkor ha leviszed az egeret és felugranak a vezérlők, akkor ugrik egy frame-et a videó.
- Ha léptetsz előre nyilakkal, akkor időnként pár tizedmásodpercre felgyorsul a videó, majd beáll normálra. Kicsit zavaró, főleg, hogy elharapja a hangokat.
Időnként (ez általában videótól is függ, volt, amelyiken nem tudtam reprodukálni), ha visszafelé léptetsz, akkor a kép megáll a hang meg megy tovább egy 4-5 másodpercig, majd ugrik egyet és minden jó.
- Ha a videó le van pause-olva és normál méretben van a lejátszó, akkor ha fullscreen-re váltasz kb 2-3 másodpercig egy nagy fekete keret és a normál ablak méretében a bal felső sarokban a videó képe, majd a videó képe utána ugrik ki teljes képernyőre.
- Ha használod a time streching funkciót és 220-230% fölé viszed, akkor egy idő után a kép és hang szinkronizáció szétcsúszik.Nagyjából ezeket tapasztaltam az EVR-rel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest