- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Mivel jobb mint a többi renderer? Gyorsabb a lejátszás vagy kisebb az erőforrás igénye?
Az erőforrásigénye valamivel nagyobb, mint a VMR9-é, de nem számottevően. Elvileg szebb képet ad és már jól kezeli a fekete színt, ezért LCD-ken ezt ajánlják inkább, vagy a Haali-t. KMPlayer-ben vannak benne bugok (nem tudom a lejátszó, vagy a renderelőmotor hibája, de szerintem inkább a lejátszóé), például
- Ha le van pause-olva a videó, akkor ha leviszed az egeret és felugranak a vezérlők, akkor ugrik egy frame-et a videó.
- Ha léptetsz előre nyilakkal, akkor időnként pár tizedmásodpercre felgyorsul a videó, majd beáll normálra. Kicsit zavaró, főleg, hogy elharapja a hangokat.
Időnként (ez általában videótól is függ, volt, amelyiken nem tudtam reprodukálni), ha visszafelé léptetsz, akkor a kép megáll a hang meg megy tovább egy 4-5 másodpercig, majd ugrik egyet és minden jó.
- Ha a videó le van pause-olva és normál méretben van a lejátszó, akkor ha fullscreen-re váltasz kb 2-3 másodpercig egy nagy fekete keret és a normál ablak méretében a bal felső sarokban a videó képe, majd a videó képe utána ugrik ki teljes képernyőre.
- Ha használod a time streching funkciót és 220-230% fölé viszed, akkor egy idő után a kép és hang szinkronizáció szétcsúszik.Nagyjából ezeket tapasztaltam az EVR-rel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Óraátállítás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 15 128GB Bontatlan Független Összes szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest