Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini LCD panellel szerelt CPU-hűtővel adott magáról életjelet a Gamdias
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
tibaimp
nagyúr
Ez valami új márka, nem is hallottam róluk. Az a 34mm magas megoldása nem is rossz, nekem a D15 miatt ilyenre is kell figyelni.
-
válasz
The_Superman #7 üzenetére
Még véletlenül sem magamból indultam ki, mert cuccok vásárlása előtt mindig alaposan utánajárok a dolgoknak, az új technológiáknak hagyok kiforrási időt, plusz a BIOS-ban is tudom, hogy mit mire és miért állítok át, szóval a poroltó sem elengedhetetlen tartozék. Tojást sütni meg gázon szoktam, nem Deák halmokon.
-
fanti
addikt
Az a helyzet, hogy aki megvett egy konyhakész komplett konfigot, az tuti azért vette, hogy használja felhasználói szinten, és abban nincsen benne a reddit, a PH és egyéb oldalak olvasgatása a megégő 7XXX Ryzen procikról és foglalatokról, sem annak az okairól sem, és átmeneti orvoslásáról sem.
Többsége azt sem tudja mi az a BIOS, arról meg fogalma sincsen, hogy a SOC fesz. és társai micsodák, de mondjuk mi a fenéért is lenne???
Hiszen engem sem érdekel ha a Körösre megyek strandolni, hogy adott szakaszon a gát keresztszelvényénél milyen talajmechanikai mutatók vannak éppen... -
válasz
The_Superman #5 üzenetére
Csak ha 1 bites a júzer.
-
szasanyi
félisten
válasz
E.Kaufmann #1 üzenetére
Itthon úgysem lehet kapni (sok más terrmékkel egyetemben) úgyhogy itt nem lesz gond.
-
válasz
E.Kaufmann #1 üzenetére
Egy neolitkori hőseposzt fog az égboltra hörögni.
-
Pioneer
őstag
válasz
E.Kaufmann #1 üzenetére
Lángokba borul, de lehet hogy csak simán tűzbe jön tőle!
-
E.Kaufmann
veterán
És ehhez mit fog szólni egy ZEN4-es
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Cras és Bolt szériák családfája gyarapodott friss tagokkal, egészen 8000 MHz-es effektív órajelig bezárólag.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Trek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest