Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Synthwave
üzenetére
Én azt szoktam mondani, hogy ahol egy mezei M elfér, elfér a 122 gombos is.
És azóta mondom ezt, mióta a saját asztalomon mérhettem őket össze.
Tény, az egérnek sok hely nem marad, úgyhogy gémelni nem a legjobb megoldás (főleg éjjel, ha nem egyedül élsz
).Én a Tex Shinobin szoktam játszani, mert annál elfér az egér bőven.
F122 is jó lenne, csak nem hagy helyet az egérnek, pedig az nkro ennek is megy.
Illetve a noname Rafi kapcsolósnak is megy az nkro, meg is lepődtem rajta. -
-
Ribi
nagyúr
válasz
Synthwave
üzenetére
Elhiszem. 300ra is azt mondom eszetlen sok, akkor látva a weboldalakon a minden is 6-700+ akkor csak azt mondom nem nekem való ez. Minőségi szerszámot sosem mosolyognék meg, de ez azért már nagyon nem az a kategória. Szerintem. Nekem a bill egy bill és nem tudom hobbiként nézni. Én is figyelemmel követtem a grimsmo késeket, aminek "értem az árát", de kissé értelmetlennek tartom az létezését. Ezeken a billentyűzeteken még "nem értem az árát" sem, így még értelmetlenebbnek tartom a létezésüket.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Synthwave
üzenetére
én is agyaltam az építésen de olyan switchet meg nem próbáltam még ami meggyőzött volna. mondjuk az építés mellett szól erősen hogy akkor simán belerakhatok még plusz húsz funkciógombot, nem kell ez az rgb elmebaj, és tudok bele PS/2-képes vezérlőelektronikát építeni. majd ha egyszer lesz egyszerre keretem a dologra meg időm is...
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Mini PC
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Gamer PC jó áron! Ryzen 7 5800X/Rog RTX2080 Super/1TB SSD
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
És azóta mondom ezt, mióta a saját asztalomon mérhettem őket össze.
).
. Finoman mondom ha annyi írok ez nem az én világom
.