Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asusfan
őstag
Azota vhogy megis sikerult
;)
-
Asusfan
őstag
extremely demented kids.
regen meg asszem mielott nagy cs-s klan lett extrém szopó k**vák volt a nevukvagy vmi ilysemi kaliberu
-
Asusfan
őstag
Másodállásban már én is cszek egy fél éve kbDe igazabol nem zavar, ez is megy az is megy
Az erdekes az hogy tobbet cszek mint ut zok, mostanaban ut annnyi ha van vmi war azt kesz
Segitek en szivesen, csak hat fugg minden az idotolvarjal vegyel fel msn, azt ott majd dumalunk
-
Asusfan
őstag
Hali
csibu:
Kis rovid xDk ismertetes neked/tek
Igy kapasbol nem XDK hanem xDk
Masreszt meg osszesen 1olyan xDks volt aki ''tisztelet beli tag''ergo nem azert volt nalunk mert jol jatszott, de o tudtommal mar regota nem jatszik
Mostani xDk ban pedig nincs igazabol gyenge ember, es csak 1ikunk pubozik magyar serveren
Ha akartok jatszani egyebkent akkor ircen quakenet es #xdk.ut vagy itt megbeszeljuk es egyszer osszehozzuk hogy jatszunkmeg ha gondolod vmikor 1on1ezhetunk is eggyet
Nem olvastam vegig a topikot de kb sejtem mirol van benne szoSzal:
Igy konkretan a klanos temahoz hozzaszolva, mivel eleg reg ota vagyok a kozegben sokat tapasztaltamSzoval, a klan sztem abbol a szempontbol szamit hogy osszefogja az embereket eggyut jatszanak stb.Abbol a szempontbol meg semmit sem er hogy nev , mert a legtobben bezsonganak attol ha vki emlit egy mouz-t egy SKt egy xDkt.Persze kis osztonzes hogy ott jatszik az ember meg huha, meg jok.De ez ahhoz is vezethet hogy lebecsulik a kisseb klanokat ,emberkeket ami soxor elo is fordul.Soxor elofordul hogy ilyen noname teamtol akikrol meg nem is hallott az ember, siman kikap
Es persze akkor jon a duma hat ha en ebben a klanban vagyok akkor mar biztos frankobb vagyok nalad es tuti csitelsz,pedig siman lehetnek ott tehetsegesebb jatekosok
Szoval hajra gyerekekLenyeg a jo jatek es a jo tarsasag
[Szerkesztve]
-
Asusfan
őstag
Vagyis mondjuk ugy meg ittvagyok
Este van nah
Jok voltak azok az idok jahFoleg mikor te csinaltad a servereket
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tesla topik
- Nyaralás topik
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest