- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
Szendvics
újonc
Szeretnék egy piros pontot írtattani: Mynet kollégának!
Vásároltam tőle [2*4gb DDR3 ramot], tökéletesen működnek!
Az üzlet során teljesen korrekt volt! Jó gyors megbízható! Csak ajánlani tudom! -
PeeterssoN
őstag
Pirosat szeretnék adni soldierboy kollegának!
Egy Logitech G11 billentyűzetet, és egy Razer Goliathus egérpadot vásároltam tőle!
Hibátlan árut kaptam kedvező áron!
Készséges, informatív, szimpatikus fiatalember! Szívből ajánlom mindenkinek! -
KOAN92
csendes tag
Szeretnék kérni zomtibinek egy piros pettyet, ezért az üzletért. Pontos, korrekt eladó. Csak ajánlani tudom!
-
Eddig frissítve
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy doboz sör - Beváltható egy köszönöm-re is -
kamiel
csendes tag
ClaydovE megérdemli a piros pontot, a tőle vásárolt audio switch gyors adás-vételének lebonyolításért, s a perfekt csomagolásért! Igaz a cucc ugyan nem ajándék
, de a megegyezésben is rugalmas volt!
-
-=Vacsek=-
senior tag
kérnék egy pirosat moongoose részére. korrekt vevő
-
Chris678
csendes tag
Piros pontot kérek fenergie84 kolégának ezért az üzletért 2x1 Gb Samsung 533Mhz ram és CPU hűtö. Korrekt eladó, tájékoztatott folyamatosan az eseményekről és precízen csomagolt.
-
jobbman
tag
Nagy piros pontot kérnék Fail3D! kollégának, ezért az üzletért. Pontos, korrekt..türelmes
, csak ajánlani tudom.
-
Ittnemaz
aktív tag
kérek egy pirosat Wind-Storm -nak ezért a varrogép eladásért.
korrekt eladó, segitö kész, és türelmes
köszönöm
-
TheFace
csendes tag
Piros pont a következő kollégának [newlinecher], mert egy ilyen tokkal lettem gazdagabb [link].
Korrekt üzletember, bátran ajánlom mindenkinek! -
kornel1980
újonc
Szeretnék piros pontot kérni Blue Thunder tagnak az http://hardverapro.hu/apro/xfx_hd6970_elado/hsz_1-50.html hirdetésben történt korrekt üzletért.
-
seawolf570
aktív tag
Egy nagy pirosat kérnék roni009 kollégának ezért az üzletért. Egy megbízható, korrekt embert ismertem meg személyében. A videokártyát beszámítással vettem tőle, postán előre elküldtem neki az enyémet, hogy meg tudjon róla győződni teljen hibátlan. Amint megkapta és letesztelte, másnap már küldte is az sajátját. Azt kaptam tőle, amire számítottam, pont olyan volt amilyennek hirdette, egy makulátlan darab. Az üzlet előtt meggyőződtem a megbízhatóságáról, vevőként megbízható volt, de most már eladóként is bizonyította, hogy korrekt. Csak ajánlani tudom a vele való üzletelést.
-
lanszlo
csendes tag
-
Vacsek-nak [link] kérnék egy pirosat az alábbi üzletért.
steam gift.
Gyorsan, megbízhatóan teljesítette az üzlet 50%-át.
Azaz a rá eső részt. -
zsolti1902
aktív tag
Kérnék egy piros pontot CharlieDrop-nak a matrica "vásárlásért".
Minden a megbeszéltek szerint zajlott! Másnak is ajánlom őt! -
CharlieDrop
veterán
Halihó!
Kérnék egy nagyon nagy piros pontot Zsolti1902 fórumtársnak ezekért a matricákért.
Nagyon köszönöm neki itt is a kisfiam nevében
-
justflash
aktív tag
Sampe kollégának kérek egy pirosat, egy 5770-es Radeont vettem tőle, minden korrekten és gyorsan ment, ahogy kell. Maximálisan ajánlott üzletfél!
-
Male
nagyúr
Küldenék egy pirospontot Idevele007 -nek.
Egy hangszórót vett tőlem.
Minden simán, gyorsan zajlott, üzleteljetek vele nyugodtan!
-
Blue Thunder
senior tag
Kérnék egy pirosat kornel1980 fórumtársnak eme remek XFX HD6970 vásárlásáért! Minden a megbeszéltek alapján történt, ajánlani tudom csak is!
-
dante0425
tag
Szeretnék kérni egy piros pontot JasonFly79 kollégának, ezért az üzletért
-
oltis12
csendes tag
tiszteletem, szeretnék kérni egy piros pontot KOAN92-nek a korrekt üzletért, köszönöm
-
palocz
tag
Egy nagy pirosat kérnék Epsylon felhasználónak mert sikeresen vettem tőle 1 Atab5 Mobilt készüléket
Nagyon megbízható eladó
Csak ajánlani tudom
Köszönöm
-
irgum
addikt
Piros jár packrat kollegának ezért az üzletért. Minden rendben ment. Ma vettük csak fel a kapcsolatot és már nálam a készülék.
-
nexans
csendes tag
Kérnék SHRD fórumozónak egy PIROSAT az Orcs Must Die! Franchise gift eladásáért!
-
gyuszito
senior tag
Hatalmas pirospontot kérnék bagolypamacs kollegámnak!
Egy nagyszerű Verbatim 16Gb-os MicroSD kártyát vásároltam tőle! Előre utaltam, és mivel türelmetlenségemnek jelét látta, így a megbeszélteken felül elsőbbségivel adta fel a megbeszélt "sima" ajánlott helyett! Nagyon megbízható eladó, és mindemellett gyors is, és ami fontos, nem veszi félvállról a dolgokat! Minden a megbeszéltek szerint zajlott!
Tiszteletem: gyuszito -
omikron23
senior tag
Kérek egy nagy pirospontot wesker24 fórumtársnak, megbízható, korrekt, nyugodtan üzleteljetek vele. Ezt a ventilátort vette tőlem, köszönet érte...
-
rastyboy
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirosat Gaben01 kollégának ezért az alaplapért nagyon korrekt és megbízható! Ezért mindenkinek ajánlom a vele való üzletelést. Köszönöm!
-
Nira
csendes tag
Kérnék egy piros pontot adam002 Sony Ericsson Xperia Play-ért.
Minden rendben volt és minden úgy történt ahogy a megbeszéltek szerint volt. -
perge666
veterán
nissancoupe társunknak kérnék egy hatalmas pirosat.
PSP töltőt intézett nekem nagyon jó árban! -
bajaki
őstag
Hatalmas pirosat kérnék runner 125 fórumtársnak, akitől egy Lenovo G580GH laptopot vásároltam. Előreutalás után postázta, minden rendben ment.
És külön köszönet a türelmetlenségem felé tanúsított türelme miatt
-
wesker24
senior tag
Nagy piros pont jár omikron23-nak ezért a sikeres üzletért !
-
wlk
tag
Pirospont adamlukacs kollégának ezért az üzletért!
-
nakrisz
tag
Egy pirospont bejegyzését szeretném kérni KngAlex fórumtársnak az Athlon 64 X2 5000+ prociért. Korrekt, megbízható partner.
-
tomburger
csendes tag
Szeretnék kérni jambiklaci-nak egy nagy piros pontot ezért a gyors és korrekt üzletért!
Nagyon rendes eladó, csak is ajánlani tudom!
-
knight1987
csendes tag
Kérnék egy PIROS-at taylor0101 fórumtársnak, ezért az üzletért: SAMSUNG SYNCMASTER 920N 19" Gyors, precíz, megbízható partner! AJÁNLOM! +++++
-
Nashorn
csendes tag
SpZ Kollégának kérnék egy Piros pontot. Logitech G35-ös fejhallgató gyors és egyszerű eladásának lebonyolításáért.
-
stef6
tag
A legnagyobb piros pontot kérném Balazs9400 részére, egy ingyen elvihető MSI HD3870 kártyát vettem tőle postaköltség ellenébe, feladta a csomagot elküldte smsben az ajánlott csomag számát plusz a postaköltség összegét, én ezek után utaltam, azonnal offoltál a hirdetését mert 1,5 órálya volt regelve és újonc.
-
adam002
tag
Kérnék egy pirosat Nira-nak a HTC Desire HD-ért
Minden rendben volt és minden úgy történt ahogy a megbeszéltek szerint volt. -
Soltee (C)
csendes tag
válasz
Molylepkeee #310 üzenetére
Köszönet Molylepkeee-nek a segítséget, hogy mások felé tett ígéretem ne csak ígéret maradjon!
-
SKyle
tag
Kérek egy piros pontot Nokedli92 fórumtársnak, egy ilyet vettem tőle: Ainol Novo Spark 9,7" Retina kijelző / Quad Core 1.5GHz / 2Gb RAM / Wi-Fi / GARANCIÁS
Megbízható partner, mindenkinek ajánlom! -
Mayall
tag
Kérnék egy pirosat Winner_hun fórumtársnak ezért az üzletért.
-
Molylepkeee
csendes tag
Piros jár Putyi bácsi -nak!
Memóriakártyát, video átalakítót cseréltem vele, minden rendben volt, korrekt, gyors üzleti partner! -
Molylepkeee
csendes tag
Soltee (C) megbízható, rugalmas, korrekt üzleti partner!
Piros jár neki ezért az üzletért! -
marinea2 kollégának kérek 1 nagy piros pöttyöt ezért a jóképű professzorért minden a legnagyobb rendben volt
-
SirRasor
addikt
ladislao80-nak szeretnék pirospontot kérni a gyors és korrekt üzletért.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest