Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- ZIDOO médialejátszók
- Videószerkesztés
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
-
válasz
razorbenke92 #28359 üzenetére
gYaLo kollégának kérek szépen egy phirosat, 8Gb Seagate Microdriveot vettem tőle.
-
bekes.andras kollégának szeretnék nagy pirospontot kérni. CF to SATA adaptert vettem tőle. Rugalmas és pontos üzlettárs, és ügyel, hogy azt vedd meg amire valóban szükséged van.
-
-Aprilia fórumtárstól vettem univerzális csudamindentudó adaptert. Korrekt, gyors üzlettárs. Piros pontját megérdemli.
-
Szeretném kérni remete73 kolléga PIROS pontjainak egyel való növelését. Billentyűzetet vettem, tőle.
-
balpeter04 kollégától vettem tablettokot pirospont jár rugalmasságáért és pontosságáért.
-
ibookg4 kollégától vettem 16GB mikro SD-t
Korrekt pontos eladó megérdemli a pirospontot. -
Piros pontot szeretnék kérni a kábelharisnyák hardveraprós dealerének, Atke kollégának, gyors segítőkész kiszolgálásáért zöld harisnya vásárlásom során. Csak ajánlani tudom.
-
Rycki kollégának szeretnék nagy piros pontot led szalag üzlet sikeres lebonyolítása okán.
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- IPhone 12 Pro max 512GB gyári független gyönyörű új akku!
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black - ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest