- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
Olasza
aktív tag
Battleforge pontok vásárlásáért jár piros pont: Joci17, World, Warpig, és Simid-nek
-
throon
csendes tag
Kösz a pontot. Örültem a szerencsének Toomy[link] ph-társsal való üzletnek, ajánlom másnak is!
-
torerv
csendes tag
Viszonoznám kymera forumtársunk pirospontját.Köszönöm gyors és jó üzletet!!!
-
Sorceres
csendes tag
Piros pont jár O$zkł fórumtársnak
az iphone fülhallgatóért.
köszönöm. -
milapsy
aktív tag
üdv kandi88 fórumtársnak kérnék egy piros pontot ezt a vinyot vettem tőle köszönöm üdv
-
Toomy
senior tag
throon fórumtársunknak mehet a piros pont a sikeres üzlet lebonyolításáért. Egy D-Link PCI-s wifi kártya kapcsán
-
Biriboyka
senior tag
Kérnék egy piroskát shteer kollégának a faja kis D-Link router-ért!
Megérdemli hisz megértő és együttérző volt velem! -
veze
őstag
nagy piros pont Imperator999 nek ezért [link]
gyors pontos korrekt üzletkötés -
Eddie141
senior tag
Nagy piros pontot kérnék sycorax182 kollégának. Vásároltam tölle egy n73-music edition-t és sajnos hibás volt, ám ő nem tudott rólla, illetve nem az ő hibájából származott a jelenség, ám minden kérdés nélkül kicserélte a telefont. Most már lassan 2hete használom a kicserélt verziót, és semmi hibája nincs. Nagyon korrekt és rendes eladó! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Köszönöm szépen, tényleg! -
PH-User
addikt
Szeretnék kérni egy nagy piros pontot Antimatrix kollégának. Most is minden rendben zajlott az üzletnél, még el is juttatta hozzám az alaplapot! Köszönöm és ajánlom mindenkinek! Hirdetés linkje: Gigabyte GA-P35-DS3R alaplap Gianni garis eladó
-
gtviktor
újonc
ClioRS: piros pont, mert gyors, korrekt deal volt. És hamar válaszolt a PÜ-re
[Mio P550 Pda]
-
lottol
csendes tag
Pirospont Kavinton75-nek ezért az üzletért
lottol
-
torerv kollégának kérek szépen 1 pirospontot bevésni.
Asus lapot vett tőlem - korrekt partnernek bizonyult
Köszönöm
-
Draut_HeV
tag
Adok egy pirosat oil kollégának a korrekt üzletmenetért.
-
ClioRS
őstag
Pirospötty gtviktor-nak, korrekt, gyors, pontos, minden rendben ment!
-
World
csendes tag
Olasza nevű fórumozóval bonyolítottam le egy üzletet. Minden rendben ment és elégedett vagyok. Forduljatok hozzá bizalommal =).
-
rlazol
veterán
Warbeast kollégával többször találkoztam egy biznisz kapcsán, mindig készséges, pontos és rugalmas volt, a cucc sajna nem működött nála, szó nélkül visszavette - köszönöm és nagy pirospontot neki!
biznisz már érvénytelenítve lett, nem tudom linkelni... -
Furky
őstag
Pirospont Giorgio84-nek az általa eladott Yamaha RX-V361-es erősítőért. Rendkívül rugalmas, és pozitív a hozzállása. Mindenképpen megérdemli.
-
I.P@trick
csendes tag
Piros ponttal jutalmaznám sziada5925 kollégát.Egy vinyóelektronikát vett tőlem. Előre utalt, korrekt vevőm volt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
virtualista kollégának kérnék egy pirospontot, mert vett tőlem egy 512MB-s DDR400-as ramot. Szólt, hogy vinné, pár óra múlva le is bonyolítottuk az üzletet.
-
marositech
senior tag
Egy nagy ordas pirospontot kérek a doma000 kollégának ezért a procivásárlásért . Mivel postán adta fel nekem, mindennap hívogatott, hogy megvan-e a cucc. Nagyon lelkes eladóval volt dolgom! Bátran ajánlom mindenkinek!
-
cyber75
tag
Egy Hatalmas Piros pontot adományozok SeniorTilla tag nak. Aki maximálisan megbizható, segitő kész és sorolhatnám. Bátran üzleteljetek vele.
-
Fel
addikt
Tiszteletem!
Szeretnék bevésetni egy-egy pirosat
Gianni27-nek egy nemrég lebonyolított cpu vásárlásért. Illetve,
5teve-nek szintén egy processzorértKöszönöm!
-
Sucuka
senior tag
diumvisu kollégának egy piros (
) az Olympus Pearlcorder S712 diktafonért.
-
Jottika
csendes tag
Piros pont gyiku kollégának a korrekt üzletért.
Üdv.
-
kdave9
tag
DaveJr-nak jár a piros a kábelekért
-
Tompo92
senior tag
Egy nagy Piros pontot adnék Viktor89 kollégának
megbizható és korrekt [link]
-
törölt tag
Kifelejtettem a pirospontok osztogatásánál JO3Y kollégát!
Elnézést érte. -
Warpig
aktív tag
Olasza-nak jár a pirospont a korrekt és gyors üzletért! Köszönöm neki még1xer! W.
-
-
Lordus
senior tag
válasz
Ivan Iljics #37141 üzenetére
Csillagos
piros pont Ivan Iljics-nek az üzletért, és az azt megelőző rendkívül korrekt segítségéért!
-
Ivan Iljics
csendes tag
Piros pont Lordus-nak a korrekt üzletért ITT.
-
törölt tag
Egy nagy piros pont jár bjozef, pink75, banandras, Geffry, Ygg és qqwerty kollégáknak VGA bizniszben. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!
Előre utalás volt a legtöbb esetben és zökkenő mentesen ment minden!
Bár, most írtam ide először, de már jópár csere megtörtént probléma mentesen és eddig csak pozitívum ért. Továbbá volt olyan eset is, melynél korábban megkaptam a csomagot
(bizalom) mint kitudtam volna fizetni... -
Brake
csendes tag
animatrix11 piros pont: 4 GB DDR1 RAM-ot vásároltam tőle, nem a megbeszélt időpontban (előbb) vettem át, a RAM-ok és a kiszolgálás mintaszerű volt.
-
törölt tag
pirosat kérnék opzozi fórumtársunknak, egy saitek gamepadot küldött előre postán, amit érkezéskor utalás formájában fizettem.
megbízható, korrekt eladó. -
mistixx
tag
Üdv!
bazsa0007 -nek Piros pont jár a korrekt üzletért. -
Hali
Egy nagy piros pontot adnék Dirty Fox PH társnak a HDD keretért. -
Zlika
aktív tag
Ezúton küldök egy piros pontot Hát Én... felhasználónak.Korrekt eladó és megbízható.
http://hardverapro.hu/apro/super_talent_extreme_performance_2x1gb_dual_channe/hsz_1-200.html
Thank neki.
-
felhocske
csendes tag
Nagy pirospont
KutyaXXII-nek ezért az üzletért: Asrock G31M-VS!
-
Hát Én...
csendes tag
Nagy piros pontot kérek Zlika-nak, mert korrekt, pontos üzletfél. A megbeszélteknek megfelelően utalt.
Az üzlet tárgya Super Talent RAM volt.
Bátran tudom ajánlani mindenkinek. -
lottol
csendes tag
Pirospont drunk-nak ezért az üzletért.
Lottol -
teak85
csendes tag
Piros pontot peetmaster-nek Gyors pontos precíz eladó, csak ajánlani tudom, és kiváló terméket vettem. Előre utaltam, megbízható partner!
-
becoe
csendes tag
Pirospontot kérnék Gianni-nak, egy majdnem teljes konfigot vettem/vettünk tőle, remek áron, korrekt ügyintézéssel!
-
brutaka
tag
Korrekt, pontos, türelmes vásárló! Nagy pirospont [ezért]
[Eszter0622] számára! -
Ziog
aktív tag
szamovarnak egy piros pont Sennheiser CX300-as fülhallgatót vettem tőle.
-
Eszter0622
csendes tag
Pirospont brutaka-nak ezért: http://hardverapro.hu/apro/univerzalis_halozati_tolto_elado_tobb_fejjel_szint/hsz_1-50.html
-
audi100td
nagyúr
Yso - ASUS Maximus Formula Special Edition
Mindannyian megbízható vásárlóim voltak, nyugodtan üzleteljetek velük.
-
Shia-ko
aktív tag
Szamovar kollégától vettem Nővérem számára egy fülest a nyáron, ami azóta is tökéletesen üzemel.
Köszönet érte, és elnézést, hogy ezt a topikot megint elfelejtettem! -
kalapos
tag
A Setufree nevezetű csóka jó, korrekt gyerek. Vegyetek tőle mindenfélét! Pirospontot neki.
-
TSanya79
csendes tag
Nagy Pirrrossspont plaszy-nak ezért: E-TEN Glofiish X600
Tökéletes az áru, köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest