Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Aktív témák
-
Jámbor
tag
Pirosat kérek Fredi93 eladónak, íme az üzlet.
-
kaoszpapja
aktív tag
egy piros pont sanzi007-nek!
amiért korrekt módon megvette a P5Q lapomat! -
kaoszpapja
aktív tag
Egy piros pont Gianni27-nek!
a jó kis gigabyte alaplapért! -
M1k133
tag
Nagy piros pont dolargaan kolegának a Soundmax és a Revoltec ventilátor megvásárlásáért.
Korrekt és gyors volt...Köszönöm
-
M1k133
tag
Köszönöm halando kolegának a 8800GTX -es vásárlást.
Ő keresett kártyát Én jelentkeztem rá : hirdetés linkje.Gyors és korrekt volt, legfőképp határozott .
Köszönöm. -
frőBácsi
tag
Jár vissza is a piros moongoose-nak a procis bizniszért, mert megbízható és korrekt!
-
Tálydi
senior tag
Egy piros pöttyös témát szeretnék dobni djkoxosnak a neonvezérlő miatt, gyors, pontos, rugalmas társ, mindenkinek csak ajánlani tudom
-
Rosep
senior tag
Süni mint újonc, teljesen megbízható, korrekt eladó volt velem!
-
900-as cerka (Malay) hűtővel eladó + ajándék ram! ezért az üzletért nagy piros pötty frőBácsi-nak.
Előre elküldte az alkatrészeket kipróbálásra. -
Zsirfi
csendes tag
Pirosat adnek [kp78] -nak. Vettem tole egy kifogastalan [SonyEricsson p1i] -s keszuleket. Amit meg raadasul helybe is hozott. Koszonet erte.
-
embe
nagyúr
Egy piros pont Modd88 fórumtársnak! Megbízható, pontos srác!
-
ugrihu
csendes tag
Helló
Egy piros pontot nyomnék a következő tagoknak:
Menahem plaszy Laraxior tudyata ZeppeLink.
Szivesen fogok velük üzletelni máskor is. -
E.Imi
csendes tag
Piros pont batman. urnak, korrekt vevo, korrekt kommunikacioval
-
5@$
aktív tag
Piros pont utánvétel kolegának egy üzletért
[link]
-
cool13
őstag
Ősember részére egy +piros pont, remélem kölcsönös!
-
bacsis
Közösségépítő
Ad-m társunk is megérdemel egy pirosat, korrekt megbízható, prohardveres, tehát csak bátran
-
steam320
csendes tag
achmednek egy nagy piros pont
Korrekt,Gyors.. Nem rég regisztráltam be és az első megbizható ember itt akivel találkoztam
-
fatabbot
csendes tag
Piros pontot adnék spartan1-nek mert megérdemli
-
Dobimaster
tag
VinoRosso -nak szertnék 1 piros pontot nagyon korrektűl gyorsan letudtuk bonyolítani az üzletet
-
f27
senior tag
szeretnék egy nagy piros pontot kérni
Szabi2121
nek
ezért! -
Süni
tag
Piros pont egy megbízható embernek, név szerint Rosep. Rugalmas, korrekt partner.
-
PH! User
csendes tag
Kérnék egy piros pontot [RootRulez] kollégának, [ezért] az üzletért!
-
Szabi2121
tag
Kérnék szépen egy PIROS pontot f27 kollégának!!!!!
Köszönöm
-
törölt tag
pirosat kérnék bacsis-nak. üzlet tárgya.
-
Unbeli3vable
csendes tag
Egy pirosat balogtibinek, nem szűkmarkúskodott
, és mert helyes vagyok
jó üzlet volt
-
Lujgi
tag
Kérnék egy Piros pontot "G@bi90MR" kollégának,mert korrekt és megbízható vevő!
Procit vett tőlem,előre utalt, abszolút időben úgy ahogyan megígérte!
Igaz a proci a posta hibájából késett,de lényeg hogy épségben megérkezett!
Korrekt üzletfél ajánlom mindenki figyelmébe!!! -
balogtibi
csendes tag
Nagyon nagy piros pont jar Unbeli3vable-nek, abszolut korrekt hozzaallas (pedig az atvetel idopontjan varialtam is nem keveset
, a termek hibatlan. (Mellesleg a holgy igencsak helyes
-
G@bi90MR
aktív tag
Lujgitól vettem processzort, nagyon korrekt ember! Előre utaltam neki a pénzt, másnap már postázta is a procit, ami sajnos a posta miatt csak most ért ide. De itt van, és ez a lényeg, a rá eső részeket 100%-ban teljesítette, mindig elértem telefonon, korrektül viselkedett! Ilyen embereket az apróra!
-
Soni
tag
Piros pontot kérnék Bagira01 fórumtársnak,ezért a blokkért!Korrekt megbízható partner,csak ajánlani tudom!
Köszönöm!
-
msgt.fubar
senior tag
nagy pirospontot 5teve kollégának a hibátlan prociért és adásvételért.
-
DKing
csendes tag
Szeretnék adni egy piros pontot PH_DK kollégának a gyors és korrekt üzletért.
-
zsolesz010
senior tag
kychy Wifi-üzlet. Felvilágosított, hogy pontosan mit is árulok
Előreutalás, postázás. Megkapta és vissza is jelzett, hogy minden rendben. Sok ilyen újonc kellene a PH!-ra
Az ÚJ szabály miatt a hirdetés: mini PCI Express wifi kártya
Kérnék neki egy szép nagy pirospontot
-
Hát Én...
csendes tag
Nagy piros pont General Saleenak ezért!
-
k-saca
csendes tag
Két forumtársnak is szeretnék pozitiv jelzést adni,egyikük Joces kollega lenne a másik pedig PeliScan kollega.Mindketten nagyon korrektek voltak,ezúton is köszönöm nekik
-
Abarth500
csendes tag
Sziasztok,
Kymera kollégának a korrekt üzletekért kérnék két darab kiváló PH! piros pontot. Üzletelésünk tárgya: memória.
Üdv:
-
Hello!
kola.11 nek szeretnék egy piros pontot ezért az üzletért: Winchester
Valamint még pár dolgot küldött de ezeknek a linkjét nem találom már mert vannak hasonlók és nem tom melyik az (am még ramot és lankarit kaptam (ő pár kommentel föntebb viszont linkelte ahogy látom)
Korrektül tájékoztatott, hajnalban ment el az utalás és még aznap 10 előtt feladta a postát szorgosan, ami gondosan becsomagolt és védett volt.
Nagyon elégedett vagyok.
-
zsolesz010
senior tag
Kelvin Vinyó-üzlet. Már múlt hónapban tájékozódott, pár napja jelentkezett, előre utalt, postáztam, ma visszajelzett. Minden a legnagyobb rendben ment.
Az ÚJ szabály miatt a hirdetés: 80GB USB-s mobil rack
Kérnék neki egy pirospontot
-
bartucc
addikt
Egy nagy piros pont jár Janoska26 kollégának a sikeres üzletkötésért, a türelméért, és a jó kis FSP tápért.
-
krystman
őstag
Piros pontot kérek kelzsocának a megbízható, gyors és korrekt áruért, és üzletért!
Hely [link] -
Hát Én...
csendes tag
Hali!
Kicsit elvesztem itt a "hipertérben" piros pontot (pozitív ajánlást) szerettem volna adni General Salee -nak a korrekt üzletért.
Homályosítsatok fel ennek a mikéntjéről.
Köszi! -
R1200GS
aktív tag
Piros pont Láz-nak a Videó kártyáért.
-
Tomate
veterán
Ősembernek nagy piros a ramokért!
-
audi100td
nagyúr
HERR Z-nek kérnék egy nagy pirospontot a korrekt üzletért proci ügyben.
-
zsolesz010
senior tag
kornel8585 Proci-üzlet. Költözés közben kellett megoldani, de sikerült. Alkudott egy szépet, vitte, kipróbálta, majd visszajelzett. Korrekt partner.
Az ÚJ szabály miatt a hirdetés: Intel Core 2 Duo E8400 BOXEddyke Vinyó-üzlet. Már korábban egyeztettünk, de közbejött neki valami. Természetesen tájékoztatott.
Ma viszont összehoztuk.
Az ÚJ szabály miatt a hirdetés: 80GB USB-s mobil rackPetya2001 Alaplap-üzlet. 1 napig volt kint a hirdetés, lecsapott rá, eljött érte, vitte. Ma volt ideje beüzemelni, és vissza is jelzett
Az ÚJ szabály miatt a hirdetés: Intel® Desktop Board D845GVSR integrált lapMegérdemelnek mindhárman egy-egy pirospontot
-
csyo
senior tag
pirospont tremor kollégának eért a bizniszért
-
pigicsaba
csendes tag
Siera-nak jár a piros pötty,köszi jó a psp
-
magic05
csendes tag
Egy nagy piros pont zuhi_ -nak a videókártya vásárlásért!
-
Májsztró
addikt
Megy a piros pont [Vekiboy]-nak ! Pörgősen ment az üzlet ! Teljesen megbízható partner !
-
Doki-HUN1978
senior tag
Ja igen és egy piros jár [Yushchenko] kollégának is a korrekt üzleti magatartásáért!
-
Doki-HUN1978
senior tag
Ugyan az üzletkötésnek már több hete, de ami késik nem múlik.
Egy pirosat kérnék szeidlee kollégának!
Korrekt partner.
-
Dr Smoke
aktív tag
Pirospont Tomate kollégának, csak ajánlani tudom! Ez volt a hírdetés!
-
gozika
csendes tag
Ngyonnagy pirospontot adok [jocojoe] -nak ezért az üzletért [Üzlet tárgya] ! További jó üzletelést !!
-
South Velen
addikt
Hatalmas pirospont jár Bagira01 számára. Gyors, megbízható, korrekt.
-
Bagira01
veterán
Pirospont americanidiot fórumtársnak ezért az üzletért. Korrekt megbízható eladó, csak ajánlani tudom
-
bnss
veterán
Nagy piros pont Dubmasternek, az üzlet lebonyolítása privátban történt, a bazárját linkelem.
-
kola.11
tag
Piros pontot szeretnék kérni razorbenke92 fórumtárs számára a 30GB Quantum HD, a 2x256MB Pc133 SD-RAM, és a Realtek 10/100 PCI LAN card adásvétele során tanúsított korrekt üzleti magatartásáért.
Aktív témák
Hirdetés
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Nvidia GeForce GTX 1080Ti Founders Edition 11 Gb DDR5 videókártya csere kisebbre!
- Xiaomi Poco X3 NFC kártyafüggetlen mobiltelefon
- SAS HDD-k 2,5" , 3,5" tesztelve 7,2k ,10k, 15k RPM Seagate, 600GB, 900GB, 2TB
- Canon Pixma TS705A (3109C026) WIFI, tintasugaras egyfunkciós használt nyomtató
- CRUCIAL DDR3 1333MHZ 8GB (2x4GB) C9
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest