Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Realradical
őstag
Üdv Mindenki!
Lett egy kis időm és nem tudok megülni a seggemen.
Szó volt róla, hogy az előreutalásos üzleteknél előforduló átveréseket egy közbenső megbízható személlyel ki lehetne küszöbölni oly módon, hogy ennek a személynek a bankszámlájára menne át a pénz és mikor az áru megérkezik a vevőhöz a pénz továbbküldésre kerül az eladónak.
Ehhez keresem a megbízható személyeket akik éreznek magukban hangulatot ehhez a teendőhöz. Egyenlőre minden csak tervekben létezik.
Ehhez gondoltam, hogy kreálok egy honlapot amin ezeknek a személyeknek a banktípusa (MKB,CIB, OTP stb.) és valamilyen elérhetősége ki lenne listázva.Tehát ami szükséges a projecthez:
- sok régi bizniszmanner aki tudja a megbízhatóságát igazolni
- egy jogilag szépen kidolgozott rész arról, hogy mi non-profit vagyunk és felelősséget csak xy adat/papír megléte mellett vállalunk az utalt pénzért
- meg még ami eszünkbe jutAzért, hogy legyen értelme csinálni is a dolgot és ne csak a felelősség/baj járjon ezzel a melóval úgy gondoltam, hogy az árú értekének 5% a "megbízható ember" számláján maradna, mint díj. Ez olyan átlag 1000ft-ra jönne ki szerintem ami egy vállalható összeg szerintem minden oldalról.
No várom a kommenteket, hogy van-e értelme egy ilyet létrehozni. Többször volt róla szó már, de egyenlőre nem történt semmi eksön.
-
DaveJr
őstag
Egy nagy piros pont PHM-nek. Szinte másodpercre pontosan ott volt a megbeszélt helyen, korrekt árut hozva!
-
300
csendes tag
egy nagy pirospont diegonak minden rendben zajlott,megbizható pontos korrekt tag
-
kisqqcs
csendes tag
Egy nagy piros pont [Hammonnak]
Pontosan megérkezett az árú, nagyon jó áron. És egy külön piros pont a futárnak, aki egy órával az érkezése előtt felhívott, hogy biztosan itthon legyek, ami a futároknál nagy ritkaság.
-
Diego!
senior tag
300 - nak egy pirospont, megbízható
-
V.Stryker
nagyúr
Gab fórumtársnak kérnék egy piros pöttyöt. Jó áron, pontosan, korrekten lehet vele üzletelni.
-
bartucc
addikt
Én meg STEPHANE -nak küldenék egy nagy kerek piros pontot!!!
Két hét alatt nem jött a csomag amit küldtem, ö pedig ugyanakkor adta fel a pénzt, ami meg is jött. De nem követelte azonnal vissza, hanem szombaton(a várható megérkezéstől két hétre) szól, hogy mivel nem valószínű hogy megjön a csomag, küldjem már vissza a pénzt, de ezt is a lehető legudvariasabb keretek között! Up neki a türelemért és a pontosságért(na ez a postáról már nem mondható el
)
-
Papi74
aktív tag
Laci666 forumtásnak kérnék egy nagy fekete pontot.Akartam töle venni egy gépházat de csak holnap tudtam volna küldeni az árát és ö közben eladta másnak,és én most gépház nélkül maradtam
-
Crus
őstag
SanDiego-val semmiképpen se üzleteljetek, ha csak nem akartok egy jó üzletet és egy korrekt és megbízható bizniszpartnert!
-
Andrewstarr
aktív tag
Hector01-nek pirospont a gyors,megbízható,pontos üzletért!
Ajánlom bárkinek! -
Honey Bátyó Gyors korrekt megbízható vevő, ajánlom mindenkinek
-
msgt.fubar
senior tag
SimonMágus kollegának kijár egy nagy kövér pirospont, mert korrekt és gyors üzletet kötöttünk, aminek gyümölcse egy remek videókártya volt remek áron.
-
N-vidi-A
őstag
Nagy pirospont a korrekt és gyors üzletért tonkia-nak!!!
-
*Szájber*
tag
Hatalmas UPP serito-kollegának!!!Korrekt Alkuképesk,igazi jóféle üzletember!!!xD
-
udi
őstag
Str8 sk8r (tag) Kolega.gyors pontos üzletelés.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!! -
tonkia
tag
N-vidi-A korrekt, pontos, és megbízható jó fizimiskájú srác. A vele való üzlet kötést csak ajánlani tudom mindenkinek. Még egyszer köszönöm!
-
kisi
aktív tag
Piros pont [link]Brekk nek.
Karácsonyokor vettem tőle alaplapot, procit, akkor korrektül, pontosan, és gyorsan postázta.
Az alaplap nemrég elhalálozott, és példásan korrektül intézte a dolgot, segített új lapot keríteni a régi helyett, sőt el is hozta.
Azt hiszem, egy igen nagy piros pontot érdemel! -
DJTJ
tag
Ivanh kollegának mehet egy piros, mindig jó üzletet kötni egy ilyen korrekt emberrel
-
michelin
csendes tag
Piros pont-ot Lejszinek [link].
Korrekt üzletember -
Ivanh
senior tag
DJTJ barátomnak kérnék egy hatalmas pirosat, a segítőkészségéért, és a jó cuccokért is!
-
S.Y.S. -nek szeretnék egy piropontot iktatni, mert nagy türelemről tett tanubizonyságot egy PCMCIA káryaolvasóval kapcsolatban.
-
piros pont:
apa69-nek a 40es samu vinyoert
Prés-nek a adsl modem-router comboért -
Dyno
veterán
Kérnék szépen denissjunior-nak jó pontot.
-
krystman
őstag
Nekem segített a távoli asztal elérésben! Ezért piros pont neki!
-
S.Y.S.
aktív tag
Egy-egy piros pöttyöt kéretik bevésetni Bboy1899
és kennystyle fórumtársaknak. Gyors, hibátlan üzlet. -
Gaben01
őstag
Tibiajax kollégának kérnék bevésni egy nagy pirosat,korrekt üzletfél,ajánlom mindenkinek.
-
szipak
tag
rawe fórumtársnak nagy pirospont a kitűnő minőségű és olcsó ramokért!
-
san diego
tag
Egy nagy pirospont Crus kollegának a korrektségért és gyorsaságért
-
GeryPc
senior tag
gyalo -nak piros pont a gyors és korrekt üzletért !
-
gYaLo
őstag
Pirosat érdemel: [NYRB] kolléga
-
gYaLo
őstag
Pirosat érdemel: [dárenbézer] kolléga
-
zsolesz010
senior tag
Maxxxim Korrekt, megbízható eladó. Köszönet neki!
Mehet egy piros
-
törölt tag
válasz
Genius007 #12252 üzenetére
Genius007
-nek is jár a piros szuper volt a csomagolás egy 25ft szatyrot is kaptam a megbeszélt terméken fellűl ingyen
Valamint Joces
kolegának is kérek hatalmas pirosat megoldotta nekem rövid határidőn bellűl a garanciát
Két pohár folyadékot is kaptam az első ami elkészűlt egy igen izletes mentholos tea volt a második a kedvencem a tej .Utánna jöt volna a sőr , de az már rajtam is kifogott mert előttem állt még egy út hazáig
-
Genius007
őstag
Szerencsére ismét piros pontokat oszthatok ki!
Ezúttal 3 tagnak!1. kopy33 - Ismét hozta a formáját! Ott volt a megbeszélt helyen, és időben!
(Még várt is rám egy kicsit)
A tartozásomat is letudtam (SATA kábel) szóval minden jól alakult!2. Pupika - Vele most üzleteltem először! Azt hozta / kaptam amiben megegyeztünk, és még az árból is engedett egy kicsit!
3. Szneki Bolt - Gyöngyösre kellett a monitorért mennem, azt kaptam amiben megegyeztünk! Sőőt még az árból is engedett!
Nagyon korrekt és segítőkész tag!
Egy kis telefonszámlája is lett miattam!Szóval velük bátran lehet üzletelni, Őket csak ajánlani tudom!
-
Haaken
tag
Egy PIR
S P
NT Lejszinek, mert korrekt vásárló!
Ja és használd egészséggel!!! -
Mokele
csendes tag
Egy piros pont NEFAS-nak és egy kövér darab Ayg0-nak 10telettel
-
RandomGosu
senior tag
Ildi6300-nak egy jó nagy pirosat a korrekt telefonért!
-
oldszuszi
csendes tag
Ismét egy nagy pirosat kérnék Papi74 forumtársnak,most egy gépházat vásároltam töle gyors pontos szálitás,és még átt is rakta az én házambol a cuccokat az ujba.
Csak ajánlani tudom mindenkinek
-
zsolesz010
senior tag
deathcrow42 Pontos, villámgyors, és korrekt. Köszönet a jó árú prociért, és a bónusz hűtőért.
Jár neki egy pirospont!
-
Deijsa fórumozónak piros pont ezért a [Konfigért] lezajlott gyors és sima üzletért.
zsolesz010 kollégának is jár egy piros pont a E2160 proci kapcsán lezajlott adás-vételben.
[ Módosította: Thrawn ]
-
#TOTTI
őstag
a65nek egy pirozs
-
TazLeacher
nagyúr
Szeretnék piros pontot adni dannyl-nek a korrekt üzletért.
-
FragMaster
addikt
Hackeeeee fórumtársnál zöld út a pirosnak
-
Pyton
aktív tag
Pirospont VIC20 fórumtársnak.
-
Lejszi
senior tag
Piros pont Haaken kolegának is a Nokia headset -ért. Nagyon tuti a cucc!
-
Lejszi
senior tag
piros pont michelin -nek a Logitech gamepad-ért.
köszönet érte
-
Gyufaaa
veterán
Egy hatalmas Pirospont WEBB kollégának!
Chipsethűtőt kerestem megvételre, ő pedig ingyen adott volna egyet!!
Igaz megoldódott a problémám így nem volt rá szükségem, de itt a szándék volt a fontos!
Ritka az ilyen ember is! -
stigma
addikt
Egy pöttyöt a kollégának: Jámbor
-
Jámbor
tag
Nagy piros pontot kérek stigma kollégának a korrekt üzletért.
-
Gambit
őstag
Egy pirospont brekk-nek.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Egy hatalmas pirospontot kérnék FragMaster kollégának a sikeres prociüzletért. Köszönöm szépen
-
Gulyo
tag
-XadAnuX+ -nak egy nagy-nagy-nagy piros pötty
Logi Z-5500-as hangrendszert vásároltam tőle ... 1 percen belül megegyeztünka cucc pedig hibátlan, karcmentes ...
Köszi -XadAnuX+ !!! -
<NewL>
addikt
kavicssli -nak egy pirosat,mert megérdemli
! Így legalább megspóroltam egy pár forintot . köszi kavics!
-
vzso
tag
És még egy pirosat Ősember-nek
is.
majdnem elfelejtettem -
oil
tag
pirospont lizakattila tagnak!
gyors, korrekt, megbízható! -
mert_csokis
senior tag
Megy a piros pont Ősember-nek a minőségi,remek rampárért. Türelmes és nagyon korrekt eladó. Mindenkinek csak ajánlani tudom...ahogy nézem,itt a topicban sokadszorra
-
lizakattila
senior tag
oil fórumtársnak kérnék egy piros pontot.
Korrekt, gyors vevő, ajánlom minkinek. -
elfelejtette
veterán
Pirospontot érdemel reactor fórumtárs az életmentö csavarokért!
-
gyikhus
tag
kiskakasnak kérek egy hatalmas pirosat! Korrektség magasfokon!
-
tucsok.
senior tag
helkis-nek egy piros pont az előre utalásért, és az üzletért.
-
BloodyEddie
őstag
Skizz fórumtársak kérnék egy pirospontot, korrekt vevő, csak ajánlani tudom!
-
serito
senior tag
Hali!
Ha valaki pirosat ítél meg egy másiknak az autómatikusan bekerül a PH megbízhatósági listájára? Vagy a pirospont még nem elég hozzá?
-
Dodder
tag
HCL kollégának [link] piros pont a P2-es lapért amit 2 sörért odaadott és a lap 1000-rel szuperál.
-
hossszú
őstag
Nyugdijasnak kérnék bevésetni egy pirospontot
a sokadik sikeres üzletünkért.
-
törölt tag
vzso
nak kérek egy pirosat
-
madve
tag
Kaics kollégának egy nagy piros pontot szeretnék adni! Nagyon korrekt, megbízható!
-
04ahgy
nagyúr
Nagy piros pontot érdemel, rettentő jó állapotú monitort kaptam tőle, olyan jó áron, hogy hűdeaztamindenit! Korrektsége az eladónak igen magas, gyönörűen előttem meg is takarította. Két monitora volt, az egyiket vittem. Első bekapcsoláskor azonnal rávágtam, hogy viszem, annyira hibátlan volt az áru, de ő mégis bekapcsolta a másikat is, hogy válogathassak.
Ajánlott üzletember, bátran keressétek szerintem. Rengeteg régebbi hardvere van!
HGyu
-
Thrawn
félisten
Nyugdíjas mesternek véssen be valaki egy pirosat!
-
Metzo
csendes tag
Forestal-nak egy nagy pirosat mert megérdemli
-
Z¤Z¤
tag
CSUBI1986 Piros-pontot neki
-
Ferdzsoo
addikt
Csepy-nek is piros jár, igaz az első napot benéztük (
), de másnap csakmeglett a biznisz.
-
4sal3
aktív tag
Jánoska26nak egy pirosat kérnék
a tegnap előtti korrekt bizniszért. -
gozso
őstag
pirosat neki
Janoska26 -
Bone78
csendes tag
Papi74-nek kérnék pirosat egy ATI vga és hozzá passzív hűtés tárgyában.
-
törölt tag
Nahát!
Xantomas sem meneküljön akkor a pirosponttól! Köszönöm a vásárlást!
-
LML
tag
-XadAnuX+ kollégának nagy nagy pirospont
Nagyértékű notebookot volt az üzlet tárgya, ráadásul csomagküldéssel. Minden rendben gond nélkül lezajlott! Ajánlom mindenkinek!
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kuponkunyeráló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Egyedi ékszerdobozka
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest