Aktív témák
-
Produkció
senior tag
válasz
hossszú #10416 üzenetére
köszönöm
én is csak jót hallottam róla meg Gianniról....ha vennék bazárostól csak ők lennének, de még sose vettem ezért kérdeztem rá....mivel láttam már itt a fekete listán olyan nevet akit jópárszor láttam már fórumozni és nem gondoltam volna azt amiket leírtak....dehát van ilyen
a legmeglepőbb amikor van olyan hülye vki hogy odautalja a pénzt és várja az árút
...az ilyen meg is érdemli hogy lehúzzák
...én ha eladok vmit akkor csak személyesen, semmi posta meg hasonlók, látni akarom kinek adom és azt is látni akarom ahogy a szemembe mondja hogy minden ok...ne kezdjen el kitalálni hülyeségeket pár nap múlva....
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest