Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Hm... Nekem Ryzen 7 3700X van a gépemben. 105 ezer Ft-ért vettem, és még mindig nem érzem, hogy kevés lenne. Szerintem még várok...
Shit happens. Size matters. Time flies.
-
addikt
válasz Dr. Akula #24 üzenetére
Azért kell egy kicsit késleltetniük az X3D verziót (még ha készre is tudnák pofozni előbb) ,hogy azért a normáli 9600x-9700x is fogyjon.
Most is lehet látni ,hogy a 7800x3d eléggé agyonnyomta a 7700x-et.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Dr. Akula
félisten
Jöhetne mellé egyből az X3D is, annyira csak nem bonyolult ráhajítani egy kis cachet. Kimérik meddig jó, aztán addig veszik vissza a feszt, frekit, és kész. Ehelyett gondolom ezzel is várnak legalább 1 évet, és majd generációváltás közepén fogják megint kiadni, hogy az ember megint gondolkodhasson hogy megéri-e megvenni, vagy már inkább várjon a nextgenre, ami ugyan nem 3D, de lehet hogy izomból kipótolja.
-
KaszkóPalkó
junior tag
már zen5? milyen évet irunk? jó, vicc nélkül még a 7000 is bőségesen elég mindenre
-
huskydog17
addikt
Ha már információszivárgás a téma itt, akkor ez is idepasszol:
Ez már a második adatlopás tőlük 2 év alatt.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
addikt
7600x is 150k-n nyitott, szóval nem kell beszarni.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
bil
tag
1500x -> 5700x3d váltáson gondolkodom egyelőre. A 9. gen még várhat
[ Szerkesztve ]
This is extremely dangerous to our democracy!
-
Remus389
veterán
Lejjebb nyomja majd a mostani AM5-ösök árát, én úgy nézem.
Nekem mondjuk matuzsálemi gépem van (mindenre elég nekem, még single player játékra is), de AM5-tel szemezgetek. Majd ha kifut a Windows 10 majd akkor.
-
opr
nagyúr
Dollar - euro valtast 1:1-ben kell szamolni, es az mar a kesz kisker ar. Persze az elso par hetben vannak tularazasok, de amugy nyugodtan lehet szamolni 315 euroval, mint bolti netto ar.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
hokuszpk
nagyúr
nem kell panikolni, anno a 2700X is itthon bőven 100 folott nyitott, ~8-9 hónap után megvettem 50 körül...
az a trukkje, hogy nem a launch + 3 honapos savban kell hirtelen felindulásból bevasarolni.-- mondjuk mostanaban mintha jobban elkezdtek volna tartani az arukat a Ryzenek. ~két éve 100 körül vettem az 5800X -et ; oszt most használtban még mindig 60 ; régebben ennyi idő alatt azért ugy valahova 25-50% közé esett be.
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
L4mie
veterán
-
hahakocka
senior tag
Hàt ha ez lesz akkor nâlam is marad a 77000-7800x3d vètel. Tudom inflàció hàború Covid de azèrt ez màr túlzás. AMD esetèn a vga knâl, viszont a legtöbbször olcsóbbak voltak mint az NV kàrtyàk. Pl 4080 vs 7900xtx vagy a 7800xt vs 4070-4070 super, 4070 Ti vs 7900xt. A differencia nőtt azóta de mikor volt megjelenèskor drágàbb?
-
ncc1701
veterán
Lassan lecserélem az 5600x procimat egy 5800x3d-re. Asszem ezzel 4-5 évig még elleszek. Addig csak a fejükhöz kapnak a gyártók. Ha meg nem, hát nekem nem muszáj ezzel foglalkozni.
-
hokuszpk
nagyúr
-
PuMbA
titán
Ott lesz a 7800X3D olcsóbban, ami gyorsabb...azt kell venni Az AMD mindig irreális árakat csinál az elején. Ez az egyik amiért a VGA-it se ajánlják a tesztelők megjelenéskor, mert az ár / érték nem stimmel és nem értik, mert ha a fél vagy egy évvel későbbi árazással nyitottak volna, akkor megkapták volna az ajánlást. De hát az AMD is a profitra megy, nem darabszámra vagy részesedésre.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
Ryzen 5 9600X: ~315 USD = 315 € + 27% + nagyker haszon + kisker haszon
üdvözöllek 180-200k-s kezdőárú alsóközépkategóriás AMD processzor
Aztán pislognak, hogy döglődik a pc piac..Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Autós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest