- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Mini-ITX
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagada
addikt
azé ezzel vitatkoznék hogy nincs különbség freestyle és freeride között....két teljesen eltérő stílus, teljesen más terep és hóviszonyok között, sarkítva kicsit akkor nincs különbség rally és túraautó között sem mind a kettő versenyautó...
[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jagada
addikt
HiHi
idén 1 hét zakopane, meg pár nap krompachy imádok ugrálni!!!!!
Tavaly 1 hét jasná meg pár nap krompachy nagy kár hogy itthol 1 napot se lehet menni sehovase..Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jagada
addikt
válasz Dufresne #452 üzenetére
''mintha csak én lennék és a hegy''
snowboarder feeling
nekem ha többen is vannak a pályán és felteszem a szemüvegem akkor is elő szokott jönni ez az érzés a hegyen, a fülemben dobol a vér, csak a saját lélegzetem hallom, a külvilág kizárva...
26-án zár mátraszentisván is, lehet hogy még utolsó nap meglátogatom, egy kicsit ugrálniMazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jagada
addikt
Szombaton voltam mátraszentistvánon, van ott egy jó kis slide park rész, ott ugráltam egész nap
aztán jött egy sielő, ő is ugrott, aztán hozták a mentők a szánt és elvitték a síelőt...Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jagada
addikt
ua ilyen kötést vettem ua ott, ua 23900.- pézért....
tökéletesen illik bele a bakim, bár a bokánál a pánt lehetne kicsit hosszabb...
A honlapon a terméklistát mán legalább 2-3 éve nem frissítették, egyébként Bánkúton is láttam több mókuson is ilyen kötést, a fél országot ellátják vele a fiúk
[Szerkesztve]Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jagada
addikt
Döglődik a tocsik vagy mindenki elment csúszkálni?
-
jagada
addikt
Szombaton Bánkúton zúztam, faxa vóta az idő, meg a pálya is....
-
jagada
addikt
válasz Daywalker #226 üzenetére
most spec semmilyen, eladtam, azér böngészem én is a bótokat, hogy mik a lehetőségek, bár megjegyzem én 2 hónap alatt sem keresek 160k-t, ez meg eléggé behatárolja a lehetőségeket...a kocsimat is eladtam, úgyhogy nem vagyok túl mobil se. u.a. a bakit néztem amit te vettél, ez még elfogadható árban van, bár lehet inkább az emery step in tech felé hajlok..
ha hiszed ha nem ukráínyébe 5k-tól kezdődnek a spider dzsekik (meglepően jó minőség bár tutkóra hamis) és hihetetlen választék van.. egy mókus is bizniszelt itt a ph-n ilyen dzsekikkel bár ő tán 19k-ért adta és volt Rossignol meg Columbia is occsóbbér.....
Amúgy egy Oxigen deszkám volt, meg Rossignol baki.
-
jagada
addikt
válasz Daywalker #223 üzenetére
nekem egy 2005- ös Carrera Power DUPLA, ANTIFOG, 100%UVA, UVB is megteszi 5k ért, szvsz ez az alap, persza határ a csillagos ég, kérdés, hogy megéri-e.
bírom az olyanokat akik feszítenek a spider gúnyába, meg lóg még a cumón az árcédula, kigyönnek a pályára, leszúrják a deszkát/sílecet oszt beülnek sörözni, aztán meg na jól megmutattuk magunkat a szőröstalpú bugrisoknak oszt hazamennek......mer max nejlonon tudnának csak csúszkálni.
akár 160- ért nem komplett felszerelést vehettél volna, hanem maga egy komoly deszka kerül ennyibe...
-
jagada
addikt
válasz Daywalker #220 üzenetére
arra, a különbözetből kigyött vóna a szemüveg...
tessék csak nézelődni a Mátrába:
[link]
szvsz csak a kötésnek van szerepe a bakival, hogy klappoljon (de lehet, hogy nem értek hozzá ), a többit ott veszed ahol jó az ár/minőség arány az mán mindegy hol veszel gatyót vagy kesztyűt esetleg szemcsit.
meg nem is tudnék 1x-re ennyi lóvét áldozni rá.
-
jagada
addikt
válasz Dufresne #213 üzenetére
szoktam nézegetni én is és vagy sose adnak el semmit, vagy már kb 2 éve nem fríssítették a kínálatot a honlapon.....
használt rizikós, bár asszem ezek elég rendes fószerek.
nézd meg jól a kantnit, ha sérült, akkor ne vedd meg, meg ne legyen elrepedve se a deszka! néhány karc nem számít, amúgy se láccik a hóban.
nézd mán meg lécci ha már arra jársz, hogy van-e Emery step in kötésük meg 44-45-ös baki hozzá használt és mennyi péz?Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jagada
addikt
a szezon még nem kezdődött meg, nem kell bexarni skacok, lessz még itt hó !!!!!
a hóhatár c. flimm az hogy teccett nektek???
és a snowboarder?
-
jagada
addikt
kezdőknél leggyakoribb probléma, hogy leakad a völgyél oszt lehet bucskázni, meg pofára esni.....meg nem tudnak megállni amikor kell....gyakori a csuklótörés meg seggcsont szétverése...
majd megtudod milyen ''könnyű''....
-
jagada
addikt
mindent csak szépen sorjában, hódeszkán nincs kézifék, ha hamar mész olyan helyre ami nem a szintednek megfelelő gyorsan össze lehet hozni a csonttörést...
meg meg is lehet hóni.... sajnos a sípályákon is sok a mazsola, elfekszik előtted valaki, oszt kész... pillanatok vannak csak reagálni, nekem is volt már hogy hirtelen nem volt mit csinálni, hát inkább elestem, mint a kisgyerkőc fején mennyek át.......Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jagada
addikt
a síelés nem előny, inkább a wake board, a surf, meg gördenyka ami hasonlítható hozzá.
sokkal nehezebb hódeszkázni mint síelni, ha csak abból is indulunk ki, hogy síelésnél elvileg akár 4 ponton is érinkezhetel a talajjal, hódeszkánál ez mindössze 1.....kicsit szokatlan lesz hogy nem mozgathatod a lábad külön, de ha ráérzel, hát van benne lehetőség.....
donovalyn zakóztam akkorát, hogy aszittem nem állok fel....dagadtgombóc sétafikált a pályán keresztbe, mer kamerázta a jóllakott napközis kölkét hogy bénázik, oszt odaszambázott az ugratóhoz amit kinéztem magamnak...........legszívesebben feldugtam volna neki a deszkám hátúlról......oszt csak nézett nagy borjú képpel...Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jagada
addikt
1 nap alatt leginkább el fog menni az egésztől a kedved és fájni fog a segged...
de kitartás, ha eljucc egy bizonyos szintre, hogy élvezd a csuszit issssteni élmény.... és nattyon jó kis snowboardoss muffok is vannak......
szvsz először nincs értelme túl sok manyit feccölni bele, nem mindenkinek van affinitása a dologhoz, és sokkal nehezebb is mint az elsőre látszik, viszont ha van kitartás néhány hét alatt olyan szintre eljuthacc, hogy bánni fogod, hogy nem kezted hamarabb....
akkor már lehet a tudásnak megfelelő cuccba invesztálni, bár akkor se nagyon éri meg ha mondjuk szezononként 3-4 napot csúszkálsz...
-
jagada
addikt
felvonó jegy (1alkalmas) van vagy bérlet. a bérlet x forintért (a linkelt honlapon vannak árak) meghatározott számú felhúzást tartalamaz.
csúszkálni annyit csúszkálhatsz amennyit akarsz.
megsúgom felvonózni egyáltalán nem egyszerű deszkával, előbb az alapokat tanuld meg, első pár nap még nemigen fox felvonózni....bánkúton nincs beülős felvonó csak tárcsás...
sőt még megállni is csak komoly nehézségek árán fox 1 helyben , de ez ne tántorítson el!!!
kaka-pisi ingyen van ha mondjuk nem reggeliztél és úgy mégy be a pottyantósba, egyéb esetben garantáltan elokádod magad, ill. a kajázdába pézér. van síkölcsönző is, de sokat ne várj a helytől...
egyébiránt szvsz először egy viszonylag sík terepen/enyhe lejtőn kell megtanulnod megállni, ill. ''uralni'' a deszkát, hogy te irányíts.....
asszem mátraszentimre a másik hely Mo-n.....majd linkelek arról is
-
jagada
addikt
nem csak ennyiből áll bánkút, van pályarendszer felvonókkal nézd meg a térképet, csak a túristaház előtt van kamera, ami csak arra jó, hogy lásd van-e mozgás + hó....
mondjuk nem is világbajnok hely azér jár mindenki külföldre, de hát csóró magyaroknak ez jut, tengerünk is csak a balcsi van...
egyébként se kell egy tanulónak chamonix-ba menni megtanúlni az alapokat.....
-
-
jagada
addikt
megsúgom tavaj előtt még március 15-én is snowbordoztam bánkúton, és semmivel sem volt kevésbé élménydús mint januárban ...
van webkamera:
[link]
most is van hó, bár ez még semmire sem alkalmas, de ha a városban nincs hó az még nem jelelnt semmit, egyébként hóágyúról még nem hallottál???
voltam már olyan helyen, hogy a pályán kívűl közel s távol több 100 km-re nem volt hó....
komolyabb síparadicsomokban garantált a hó....
-
-
jagada
addikt
Kassán tud valaki snowboard boltot??
esetleg linket, az nagyon fain vóna!Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jagada
addikt
válasz Dufresne #156 üzenetére
sajna már nincs meg, valami francia volt.
elmondom nekem, hogy kényelmes:
freestyle, Regular:
válszélesnél picit nagyobb terpesz, így sújpont kicsit lejjebb van, stabilabban állok.
-15 és +17 de ezt csak emlékezetből, lehet hüleséget írok..Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jagada
addikt
válasz Dufresne #152 üzenetére
vannak alap dolgok, és függ még attól, hogy milyen stílust nyomsz és mennyire megy mán a csuszi.. van is valahol egy link-em...
ez a titan honlap eléggé félékész.....
''ha minden igaz megkezdem harmadik második snowboardos sítáboromat''
aszhittem a beállításokon már túl vagy
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest