Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
stickermajom
üzenetére
snowboardshopban van egy eladó Slash Straight 161-es lap 90 ezerért. én 3 évet nyúztam, most cseréltem le egy ugyanilyenre.
6-7 flex, porhóban kiváló, pályán kiváló, egyenetlen terepen stabil, gyorsan rakod élre, jól fordul, jégen jól tart, amúgy ugratni is kiváló, elemezni is lehet vele szépen, sebességben a határ a csillagos ég, presseket, butterezést simán adja (rocker az eleje és a vége) Good Wood all mountain győztes, amúgy egy csúcs, 500 eurós lap.Amúgy egy burton branch managert vettem mellé.
ja és rengeteg deszkát kipróbáltam, évi 30-40 napot csúszok, szóval ez nem az a fajta ajánlás, hogy életem első lapja és nyilván ez a legjobb. egyébként egy burton custom camberről váltottam. egy talicska fos ehhez képest

Új hozzászólás Aktív témák
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Napelem
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- FIFA 16 Playstation 4
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest