Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
stickermajom
üzenetére
viseltes darab? az mit jelent? egy 161-es, matt fekete alapon arany indián mintását láttam bet, nekem vatta újnak tűnt
kár 
-
orbano
félisten
válasz
stickermajom
üzenetére
Igyekeztem 😂
K2 Lien AT, Ride Rodeo, Rome Targa.
Snowboardshopot felhivtad amugy vagy csak a weboldalon nezted a slasht?
-
orbano
félisten
válasz
stickermajom
üzenetére
nebassz, pénteken este még volt bent egy, azért is jutott eszembe :/
amúgy de, én árulom

-
orbano
félisten
válasz
stickermajom
üzenetére
snowboardshopban van egy eladó Slash Straight 161-es lap 90 ezerért. én 3 évet nyúztam, most cseréltem le egy ugyanilyenre.
6-7 flex, porhóban kiváló, pályán kiváló, egyenetlen terepen stabil, gyorsan rakod élre, jól fordul, jégen jól tart, amúgy ugratni is kiváló, elemezni is lehet vele szépen, sebességben a határ a csillagos ég, presseket, butterezést simán adja (rocker az eleje és a vége) Good Wood all mountain győztes, amúgy egy csúcs, 500 eurós lap.Amúgy egy burton branch managert vettem mellé.
ja és rengeteg deszkát kipróbáltam, évi 30-40 napot csúszok, szóval ez nem az a fajta ajánlás, hogy életem első lapja és nyilván ez a legjobb. egyébként egy burton custom camberről váltottam. egy talicska fos ehhez képest

-
stickermajom
addikt
A Joysticknál keményebb all-mountain lapot szeretnék, amit pályán, és pálya mellett is tudnék használni, szerencsésebb napokon szűzhóban. A mostani nagyobb tempónál kicsit bizonytalan, illetve már az ugrálásból is kinőttem. Splitboardban egyelőre nem gondolkozom.
Milyen Burtont vettél? Nem félek, hogy nem lesz még akció, a jelenlegi is júniusi vásárlás.
85kg vagyok, 43-as a lábam.
-
orbano
félisten
válasz
stickermajom
üzenetére
A mindenes-en belül mégis mik a prioritások? Burtont január 15 körül kellett volna venni, én a csúcs freeride lapjukat 270 euróért vettem

hány kiló vagy? és mekkora a lábad? -
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Szezon végén vennék új lapot/kötést a mostani Burton Joystickem mellé. Most ennél keményebb, "mindenes" lapot keresek. Nézelődtem már, de beírom ide is, hátha van valakinek tippje. Burton Flight Attendant, Capita Defenders of Awesome, esetleg Nitro Highlander? (Bár utóbbi húzós, a Capitát meg kb sehol nem kapni.)
-
Manitou
veterán
Üdv,
Gondolkozok egy deszka megvételén, de nem tudok dönteni. Lehet nagy lenne nekem....
Jelenleg 158cm midwide Nitro freestyle (4/10-es flex) lapot használok. Amit vennék az egy 163wide ( 6/10 flex) All-Mountain, Freeride, Powder lap Gyártói ajánlása a deszkának : 75kg-tól 93+kg
183cm magas vagyok és 82-86kg körül szoktam lenni. 46-os bakancsot használok, ami már indoklhatná a wide lapot is. Papíron elvileg benne vagyok a súly ajánlásban, de mégis valahogy érzetre soknak tűnik az a 163-as hossz.
-
orbano
félisten
válasz
ZTE_luky
üzenetére
szerintem inkább 154 körül nézegess, 158 és 165 között én nézegetek, 85 kilóval.
de mondom: elmész a gyártó weboldalára, az adott termékhez, és megnézed a mérettáblázatban, hogy az adott, konkrét lapot milyen súlyra tervezték. van olyan lap amiből a 154-eset tervezték pl 85 kilóra, van amiből meg a 164-eset. erre nincs szabály.
-
ZTE_luky
senior tag
köszönöm szépen

pl valami ilyesmi?
ha nem lesz olyan puah ne is vegyem? ausztriában nézegettem ahsználtakat nagyon jó árban vannak, viszont pontosan nem fogok találni a méretemben oylat ami még puha is. ha oylan 158-165 közöttiket nézegetek az még úgy belefér igaz? inkább ksiebb legyen ha trükközgetni akarok, és főleg puha, ha meg kemény hosszú akkor meg gyorsan és stabilan lehet menni ha jól értelmeztem
-
orbano
félisten
válasz
ZTE_luky
üzenetére
ha állva, a kötésnél beletámaszkodva meghajlítod, akkor lehet fogalmad kb. erre talán youtube videó is van. illetve bekötve, padlón állva is tudod tesztelni ha előre-hétra terhelsz. nekem 163-as boardom volt, holott a gyártó 161-est ajánlott volna inkább. 85 kiló vagyok. naná, hogy nem tudsz rendesen trükközni egy 170-es deszkával

-
ZTE_luky
senior tag
lábam 45-ös de pl snowboard bakancsom 47-es. köszönöm szépen a jó tanácsokat, hol tudnám megnézni mit ajánlanak ,ez valamilyen kalkulátor?
160 alattit ajánlasz? a jelenlegi 160ast egyáltalán nem éreztem nagynak, inkább kicsinek. azt mondod akkor ne is próbáljak 160 felett? az a baj h siklás közben érzem hogy milyen puha az adott board, vásárlás előtt fogalmam sincs hogy állapítsam meg hogy puha lapról van-e szó.
-
orbano
félisten
válasz
ZTE_luky
üzenetére
hanyas lábad van, hogy szélesítettet akarsz? hosszban nézd meg a súlyod alapján mit ajánlanak. keresd meg azt a méretet, amelyiknél a mérettartománya közepén vagy. Az kb azt aflexet adja, amit a gyártó elképzelt neked az adott modellhez. Ha kicsit lágyabbat akarsz, akkor menj egy mérettel lejjebb. Ha keményebbet, akkor feljebb.
70 kilósan semmi esetre se vegyél 165 meg 170-es giga boardot jesszus
160 alattiak valók neked általában, hacsak nem duprazt nem veszel. ezt az állig érést meg hanyagold. leszarja a snowboard, hogy milyen magas vagy, a súlyod számít, amiatt hajlik. -
ZTE_luky
senior tag
Sziasztok! Középhaladó snowboardos vagyok, 2011 óta szezononként 3-4szer járok boardozni, régi 160os lapomat cserélném mert őrült kemény, és már nem nagyon tudom használni. trükközni parkozni szeretnék megtanulni ,de persze fontos lenne a freestyle erre arra száguldozás is. megoszlanak a vélemények a deszka hosszát illetően, ebben kérném a segítségeteket. jómagam 70kg 190cm vagyok, mindenképp szélesített boardban gondolkozok, de a hossz még nem adott. orrom 175cm magasan van, és én olyan 165-170cm boardban gondolkozom. mit javasoltok, mi a véleményetek? Mekkora boardot kéne néznem? Használtat vennék, hogy válasszak jó puhát, hogy tudnám lecsekkolni a lapról h megfelelne-e?
-
Manitou
veterán
Én is inkább pályán használom alapból. Nincs vele gond. Nagyon könnyű kötés !!
Mondjuk mikor most februárban Svájcban 3000 m-en a kezemben maradt az orrfogós részének az egyik fele felcsatoláskor, akkor nem volt őszinte a mosolyom
Aztán végül az egyik síszervízben pálya lentebbi részén tudtak adni olyan csavart amit elhagytam belőle, pedig az előző két helyen azt mondták , hogy valami spéci csavar kell hozzá, és nem tudnak adni hozzá. -
eron
csendes tag
Köszi a válaszokat.
A használttól egy kicsit tartok, hogy vajon hogy fogja bírni, de majd szétnézek köztük.CaNNa3IS
Köszi, de mindenképp itthon venném meg, ha esetleg netalántán nem lenne jó a méret, vagy valami baja lenne akkor itthon egyszerűbben tudok reklamálni.Manitou
Megvagy vele elégedve? Mennyire puha? Pályára is nyugodtan használható, vagy inkább kifejezetten parkba jobb választás? -
orbano
félisten
Nekem ezek közül a unión szimpatikus. Ha nem szamutana a pénz,egy ride rodeo-t ajánlanék, az 55e forint es egy orok darab, sose novod ki. De valszeg a unionnal is elégedett leszel.esetleg nézz valamit használtam 20e alatt ami jol működik. Akkor legalabb tényleg sporolsz
menj be esetleg snowboardshop.hu-ba, vannak használt koteseik is, es segitenek is a valasztasban. -
eron
csendes tag
El van kopva, a fogazott füleken egy kicsit, bár ez még nem is jelentett túl nagy gondot eddig, sokkal inkább az, hogy a "kioldó csat" alig működik. Erősen kell húzni, hogy ki tudjam kapcsolni. Nomeg nem is egy mai darab.
Főleg itthon snowboardozok, félnapokat 1-1,5 héten át. Talán sítábor ha jövőre az egyetem mellett belefér.
Értem hogy belépő szint, de sajnos túl sokat se nem tudok, se nem akarok rákölteni.
Esetleg tipust/árkategóriát tudsz mondani, ami már megfelelő lenne?
Egyébként hosszú táv alatt olyan 4-5 évet értettem, szóval hogy 1-2 szezon után ha fejlődtem ne kelljen rögtön cserélni. -
eron
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni snowboard kötés vásárlással kapcsolatban.
Idén tanultam meg snowboardozni, egy használt felszereléssel, viszont a kötésem nem épp a legjobb így abból idén így szezon vége felé vennék egy jobbat, akcióban.
Az alábbi kötéseket néztem, anyagilag ezeket tudom megengedni magamnak (max 32000Ft):
[1] [2] [3] [3]
Főleg pályán snowboardozok, de olyan kötést keresek amit kb mindenhol lehet használni egy kicsit, illetve hosszútávon, ha már haladó leszek is megfelelő lesz.
Ahogy néztem interneten, egy közepes keménységű kötés lenne talán ideális nekem.
Ezekből erre a célra melyik lenne a legmegfelelőbb? Illetve esetleg ezeken kívül tudtok ajánlani valamit? -
-
-
Hello
Szép az a lap.
Végre kb 4 év után újra eljutok snowboardozni. Előtte egy pár évig jártam de csak ide a környező országokba.
Olasz , francia kimaradt.Egy elég régi burton clash 155 lapom van egy szintúgy régi megviselt custom kötéssel.
APO és ride lapokat nézegettem all-mountain kategóriában.
kötésnek valami alu ride amit szeretnék.
Esetleg valami javaslat ?Jövőhéten Murau egy hétre.
Páromat is rávettem. Kíváncsi vagyok mi lesz. -
Manitou
veterán
Újévi csúszásunk:
Jasna Chopok 2017
sajna telóról nem játsza le .... -
StLui
veterán
Az még eszembe jutott, ahogy olvastam most náluk a bakancsokról, hogy náluk még a lyukas bakesz is brutál jól tartott! Szóval most megyek bakancsot nézni, venni hozzájuk, hátha.
Deszkát, kötést kaptam egy 50-esért unokatesómtól, régi, de állítólag csak egyszer használt Palmer Timeless deszka, meg egy használt Sp sLab kötés
Deszka szinte karcmentes, de egy ütközés miatt lett félrerakva, és snowboardozás befejezve az előző tulaj által állítólag, de az orrán a kantnit javítani kellett de szép lett ahogy nézem.A képen alatta a régi deszkám, kötésem. Szerettem a kötés kényelmét, nehéz lesz a csatolgatáshoz hozzászokni

-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
Köszönöm, és akkor ezek után azt hiszem a wax-ra is jobban oda kell figyeljek

De jól gondolom, hogy ezt csak szervizben érdemes, magának nem tudja rendesen megcsinálni az ember? Pláne csak úgy a szálláson, a szobában?
snowboardshop.hu nem akar egyelőre bejönni, de majd megnézem holnap is -
StLui
veterán
Nem is az ennyire durva mint a fecskefark, talán inkább asszimetrikus a kötés elhelyezése, kicsit hátrébb van tolva, amit persze lehet kompenzálni a több furat miatt. Meg egy kicsit megzavart ez a rengeteg talp kialakítás, flat, camber, rocker stb (ha kihagytam volna valamit) és ezeket keverik is ráadásul

A video meg..... betojás, álom, hát igen, ezek valóban egyirányú deszkák, és őket ez tényleg nem zavarja

-
orbano
félisten
nekem egyébként 5 nap műhó után volt, hogy felfele menet szólt reggel a liftkezelő, hogy így-úgy a waxom, nem is figyeltem rá. aztán mikor indultam volna, a drop-innél gyakorlatilag orraestem a piros pályánán, mert olyan volt a friss havon, mint ha tépőzárral rögzítették volna a boardot a talajhoz. le kellett mennem a felvonóval és waxoltatni a völgyben...
-
orbano
félisten
atól, hogy egy deszka irányított, még lehet vele fordított irányba (switch) is menni, ne zavarjon az esetleges fecskefark, vagy akármi, pályán ezeknek nincs szerepük, legfeljebb "pszichésen" fura. A kételyeid eloszlatására egy nagyon pazar marketing vieó egy komoly freeride lap gyártótól: [link]
Egyébként ha ennyire freerideos vagy, akkor snowboardshop.hu, a tulaj nagy kutya a témában, szoktam vele csúszni is...
-
StLui
veterán
Sziasztok!
Érdekes, én tizenévet használtam a deszkámat, F2, (sajnos csak évente 5-10 nap) , és sosem waxoltattam. Tény, hogy úgy elfogyott a végére, hogy orra estem a csákányos felvonón, mert úgy leragadt. Azóta tényleg csak 1-2 napot bír. Most cserélnem is kell. Kicsinek is gondolom, ráadásul kapott pár éve egy hatalmas vésést a talpába, kantni mellett vagy 50cm, és tovább majd az egész deszkán közép irányba. Egy földbe ütött L szögvason sikerült végig csúsznom. Ezt javíttattam még ott helyben, és azóta ragad a deszka nagyon hamar.
Kis tanácsra is szükségem lenne, eddigi deszkáimat ránézésre és az olcsóság jegyében vettem, utoljára ezt tizenéve.
Freeride kedvelő vagyok, ha nem tudok nagyon pályán kívül menni nem is nagyon érdekel a dolog, és eddig csak a bal lábammal előre tudtam menni. Tavaly viszont elkezdett snowboardozni a fiam is, 12 éves, és gondoltam én közben tanulom a fordított irányt, és nagyon megtetszett, sokkal szabadabbnak érzem így. De ahogy látom a freeride deszkák inkább egyirányúak, de lehet rosszul látom. Most akkor milyet kéne vennem, ami jó oda-vissza is, és szűzhóba is? -
orbano
félisten
-
Manitou
veterán
Új deszkákon lévő gyári waxok mennyire tartósak ? Kb mennyi idő múlva kell újra waxolni? Tudom felhasználás függő. De kb hány napi csúszásra elég?
-
-
orbano
félisten
Nem valami aktív a topik, senki nem csúszik?

-
Manitou
veterán
Union flite pro kötést használ valaki?
[link]
Az idei szezonban ilyennel csúszok majd, kiváncsi leszek mit tud majd egy alap kötéshez képest. -
orbano
félisten
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
zsír, és jól is néz ki, majd várom a beszámolót. én karpunban teszem próbára először a kicsikét dec 3-6

-
orbano
félisten
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
és a rocker nem fog nagyobbat visszaütni?
-
-
orbano
félisten
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
na majd számolj be! meg arról is, hogy milyen a lap

-
-=Vacsek=-
senior tag
ez az apo ami most van is szimmetrikus kialakitás. rengeteg olyan rocker lap van ami keményebb és jól használható pályán nagyobb sebességnél. ennek a flexe 5ös tehát nem az a kimondott park lap de nem szégyenkezel vele ha betévedsz oda
ha nálam lesz a deck elárulom h mennyi volt. 
-
orbano
félisten
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
nem, megfelelő koronggal bármi rámegy, abba a sínbe belerakható csavarhüvelyek kompatibilisak a normál boardokba szereltekkel.
az oke, hogy puhabb, es rockeres, de az extrudalt talp es a szimmetrikus kialakitas azert mar szerintem erosen a tulso veglet. persze nekem sincs nagy tapasztalatom... ha teheted snowboardingforumon kerdezz ra mielott begveszed. -
-=Vacsek=-
senior tag
nem est kotes megy ra? semmi bajom a camberrel nagyon stabil mentem mar vele kozel 90el is, de szeretnegy egyel puhabbra valtani illetve rockerre. meg van most lehetosegem joaron hozzajutni egyhez. apot egyenlore megtartom, tenyleg nagyon jo lap bagoert meg inkabb bem adom el. igaz korantsem er mar annyit az ara

-
orbano
félisten
A burton channel system sok kötéssel kompatibilis, csak par hozza való burton kötés nem kompatibilis mas lapokkal. Nekem speciel flow kötéssel párosul.
-
orbano
félisten
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Hat, amit kineztel az inkabb freestyle lap, parkba: Rocker, szimmetrikus, extrudalt talppal. Akármit irnak, ezzel csapatni nehezebb lesz, nem egy stabilitasra kihegyezett deszka. A camberrel volt valami bajod? Amugy kolcsonzobol kérj ki egy Burton Cruzert, v-rocker kialakitassal, akkor valamennyire lesz összehasonlítási alapod. Nem azert, mert burton, hanem mert kifejezetten kolcsonzoi lap, sanszos h ha mashol nem, az osztrákoknak talalkozol vele. De van otthon is boven. Bar a gnunal valszeg merevebb, es nem twin, hanem normal directional
-
-=Vacsek=-
senior tag
-
orbano
félisten
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
ilyet szerintem a snowboardingforumon kérdezz
az APO jól látom, hogy camber volt? Gondolom akkor inkább flikkflakkos irányba mozdulnál tovább. amugy itthon 140 egy custom flying-v, akkor már... 
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali. gnu-rol velemeny? probalta mar vki a markat? sok jot hallotam rola es megfizetheto is. made in usa elvileg kezzel keszitik. carbon creditet neztem ki magamnak. iden lesz a 9. evem 11be vettem egy apo yeaht kiszolgalt de valtanek mar, viszont tesztelni nem fogom tudni. ausztriaban a 16os uj model ara 400euro.
-
orbano
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
azt kell mondjam bevált. a racsnija lehetne kicsit szolidabb minőségű, nincs az az elpusztíthatatlan érzés, mint egy bika burtonnél, de amúgy nagyon pöpec, jól tart, és sosem kell erőltetni a lábamat hogy belemenjen, mégis jól tart nagyon. idén már rendes deszkám is lesz hozzá, és talán egy közepes merevségű cipellő is

nem valami népes amúgy a topik, ilyen kevés kocka csúszik?
-
gergobaby
aktív tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Köszi szépen, utánanézek. Mindig a túrák alatt ajánlott külföldi bérlőhelyeket néztem, lehet ezért estem kisebb tévedésbe

-
stickermajom
addikt
válasz
gergobaby
üzenetére
Nem tudom pesti vagy-e, én most az első google találatnál megnéztem, 14 napra 16800-ért lehet basic settet bérelni. Ez kezdő deszka, kötés, cipő egyben. Félre ne érts, nem lebeszélni akarlak a dologról, csak valószínűleg jövőre már eggyel komolyabb lappal is elboldogulsz. Főleg, ha idén rögtön két hetet tudsz menni.
-
gergobaby
aktív tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Gondolkoztam rajta, csak 2 hétnyi bérlés benne lenne 50k-ban, abból meg úgy néztem kijön egy léc meg kötés

De lehet rosszul gondolom

-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok!
Abszolút kezdőként kérdezném, hogy mennyire ajánlható nekem ez a szett? Az új ár töredékéért van ránézésre, csak nem tudom mennyire kell szentírásnak venni ezeket a táblázatokat.
A kalkulátor azt adta ki hogy nekem 157-159cm-es deszka kellene. (192cm, 82kg, kezdő) Ez mennyire igaz?ezt találtam O*X-en, és felcsigázott picit. Sokat számítana az a 4cm?
Mire lenne érdemes leginkább odafigyelni saját deszka választáskor, illetve van olyan társaság akihez lehet csatlakozni Mo.-n?
Köszi előre is
-
Manitou
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
Ruha nélkül

Nem ugrálok keresztbe csövekre
A francba, pedig éppen most beszéltem rá magam, hogy jó lesz az nekem
Mondjuk, ha akarok be tudok fogyaztani 80-ra
Csak télen inkább 90 fele indulok meg, mint 80 fele 
-
Manitou
veterán
up

-
Manitou
veterán
Kinéztem egy deszkát magamnak, de dilemmázok, hogy meg merjem-e venni.
157-es a deszka, de gyártói ajánlás szerint 60-80kg-ig ajánlják. Én meg olyan 83kg vagyok, ennyi biztonság van még ezekben, vagy felejtős ? -
Én most vagyok kint SportGastein-en, hát most itt is pólós idő van, kezd is odalenni a terep/2600 méteren van a pálya/ Egyszerűen elég durván meleg van, mikor a bubissal megyünk fel a sisakot le kell venni, mert rásül a fejedre.. Reggel elég jeges a pálya, utána olyan 10 óra magasságától nagyon jól sielhető/boardozható, majd du 2-re kalap sz@r, gyakorlatilag már 2 napja bontjuk is a vitorlát legkésőbb fél 3-kor..
-
Manitou
veterán
Szombaton voltam

Nagyon jó volt, szép napos idő volt, nem volt köd egy szál se. Mondjuk mikor megláttam a csúcsról levezető piros pályát , egy kicsit para volt, meg ott szenvedtem is a lefelével, de a kék pályák azok még nekem is élvezetesek voltak a kb 4 órás snowboard tudásommal
1x mentem tárcsás felvonóval, még a déli oldalon, a legelső felvonó volt az. Meglepően kényelmes volt, nem olyan mint a magyar. Meg sebeségben is jóval gyorsabb volt.
A beülősek között volt régebbi, meg egész modern hi-tec is. + kabinos is volt.Volt egy két nagyobb zakóm, meg sok kisebb, de szerencsére nem ütöttem el senkit és nekem se jött senki, pedig egyedül toltam a pályán, az egyik ismerős már a csúcs után 10-15 perc múlva eltünt, lecsúszott egy pályán, hogy majd találkozunk..... többet őt nem láttam az nap
Csak nap végén a busznál a gyülekező helyén. -
-
orbano
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
köszi, már meg is rendeltem, kíváncsi leszek hogy szuperál. flow fuse at amúgy. eredetileg egy olcsóbb modellt akartam, quattro-t vagy five-t, de nagyon tetszik, hogy kiemelkedik a teteje, ahogy hátrahajtom (a régiekkel ez volt a bajom, hogy ha igazán szorosra akartam, akkor nagyon nehéz volt beleszuszakolni a lábamat. ez talán segít)
-
Az upgrade-t valahol mindig el kell kezdeni. Egészen pontosan melyik kötést nézted ki magadnak? Nincs semmi baj a merevebb kötéssel és a puhább cipővel, ahogy te is írod, majd azt is utána cseréled. Annyit nem fogsz vele bukni, hogy zavaró legyen. Viszont ha bakancsot veszel majd a merev kötéshez, akkor ajánlom a Ride bakancsait.
-
-
doc
nagyúr
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Megjartuk Maribort

Odafele azert meglepodtunk amikor kb. nyomokban sem lattunk havat, szerencsere a hegy masik oldalan, ahova mentunk mar nem volt nagy gond. Elso nap ugyan eleg keves volt a ho, de azert hasznalhato, utana egesz szep lett.
Az rontotta csak a kepet hogy utolso nap delutan olyan kod lett hogy kb. 1 m-re lattam (a szemuvegre lecsapodott a kod, mintha akvariumon keresztul neztem volna, szemuveg nelkul meg a hotol nem lattam semmit). Amikor masodszor vettem eszre hogy a palya bal szele nekem jobbra van akkor inkabb feladtam
-
orbano
félisten
sziasztok! szerintetek mennyire ellenjavalt egy merevebb kötést venni egy alapabb, puhább cipőhöz? az vili, hogy így bukom a merevséget, amiért kitalálták, de ez egyelőre nem is fontos, később egy komolyabb csukával ezt fejleszthetem, ha már biztosabb a technikám. de jól gondolom hogy ezen felül kifejezett hátránya a párosításnak nincsen?
-
Az is 1 jó program + ha már ott vagy, akkor csapjál be egy gőzgombócot is

BTW dual entry rendszerekkel van vkinek tapasztalata? APO-ból néztem ilyesmit, kicsit unom az állandó racsnizást. Nyílván ha freeride van, akkor marad a racsni, de sima csúszkálásnál sokat emelne a konfort érzeten, hogy csak belépek és go..
-
doc
nagyúr
válasz
Tyler Durden
üzenetére
legfeljebb majd tobb idot toltunk a hutteben, forralt bor mellett, valahogy majd megoldjuk

-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
kár 

).