- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: közeleg az NVIDIA Computex előadása
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
abrtom87 #27570 üzenetére
Rendeltem én is egyet, aminek jó a rugózása (elől-hátul), viszont tömör / kamrás a gumi, ami rücskös úton nagyon átadja a rezgéseket.
Tehát nem mindegy, milyen minőségű úton tervezik használni. Kulturált simaságú úton ez is nagyon jó. Sportos rugózása révén jól áthidalhatók bukkanók. De keresztbordás aszfalton nem akarod használni, annyira ráz.
Nemrég láttam egy ilyet, ami pneumatikus és rugózása is van, nem drága: AovoPro ESMAX.
Ami még zavaró például, én letiltanám a trigger (gázkar) motorfék képességét teljesen. Ne fékezgessen nekem, ne rángasson orra, arra ott a fékkar, ami kis mozdításra motorfék, további húzásra mechanikus.
Természetesen, én sem úgy állok már rajta, mint kezdetben, amikor elrántott a kormány, hiszen van egy hozzászokási folyamat, rá lehet jönni dolgokra. De szerintem jobb lenne enélkül a motorfék nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest