- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
alphamooncam #25510 üzenetére
Nagyobb roller és smkp megfeleltetés pont a tervezett sebességen bukik meg. Ugyanis rollerek nem max 45re lettek tervezve. És tudjuk hogy bármi smkp többet tudott ettől szintén, de ott legalább gyártó azt hazudta, hogy nem. Itt meg konkrétan bárhol nézed le van írva, hogy 60-65-75..stb kmh a max tempó. Szerintem ezért necces. És ha marad ez a 45kmh dolog akkor járhatunk úgy, mint a csehek(nem tudom pontosan, lehet nem ott, minap olvastam), hogy A1 be úgy vevágják mint a szart... Persze ez kinyitna egy másik kérdést... Akkor kap rendszámot és felmehetek vele pályára?
vagy A1 amúgy sem mehetett fel eddigi sem? Ezt bevallom őszintén, pontosan nem is tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest