- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
dabadab #11303 üzenetére
(#11203) IMIIKE1998 linkelt be egy videót, akkor az ide vonatkozó része azt gondoltam kész baromság.
https://www.youtube.com/watch?v=0TZg56bTUUM&t=288s
Győrben kb. 3 focipályányi macskaköves út van, abból az focipályányi terület a Káptalandomb (ahol a tesztet leforgatták), és nem igazán sikerül találnom olyan reális forgatókönyvet, hogy bármely épeszű ember miért menjen arra rollerral, miközben létezik alternatíva.
Mint kiderült úgy néz ki mégis van értelme a tesztnek.Macskakőhöz legalább 20"-os kerék (de inkább nagyobb), és jó ballonos gumi kellene. Egy fatbike.
Nem csak a rolleres utálja az ilyen utakat, hanem roller is. Én kerülőutat választanék, még ha dupla a távolság. Felénk van egy rázós szakasz, 10-15 km/h tempóval próbálok átmenni rajta. Nem élvezem.
-
Dave™
nagyúr
válasz
dabadab #11303 üzenetére
Nem tudom van-e olyan roller amivel nem szívás a macskakő, nekem biciklivel is az volt. A Pro 2-vel nem szeretnél macskakövön menni, nagyon kellemetlen élmény. Szkeptikus vagyok a teleszkópos megoldásokat illetően is a bicikli végett, de biztosan kevésbé ráznak, mint a macskakő. Ha megoldható, jobban jársz kis kerülővel, aszfalton. Ebben az esetben a Pro 2 kiváló választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest