Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hővezető paszták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Logitech Z906
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rpeeee
újonc
Már egy ideje hajtok egy Town 9 Oxelo-t, de újabban kipróbáltam a Spartan Jumbo II-t is.
Konklúzió:
A Town9 dupla annyiba kerül, viszont megéri ha masszívabb, modernebb járgány kell. Nehezebb mint a Spartan (1-2 kilóval), viszont van rajta fék és az összecsukási mechanizmus szerintem jobb.
A Town 9-est lehet magad után húzni a földön, mint egy poggyászt - ezt hiányoltam a Jumbo II-esnél.
Viszont a Jumbo II úgy van kialakítva, hogy összecsukva, "élére állítva" enyhén ferdén megáll a földön.Kerekek: a town9 mind2 kereke 200mm-es, a jumbo-é pedig elől nagyobb; gurulás közben ez max annyi előny,hogy egy zökkenőn kicsit jobban átmegy.
A Jumbo II fedélzete nekem kisebbnek tűnt, a town9-re könnyebben fellépek.
Kormány: a town9-es markolata jobb kialakítású, és a kormány szélessége nagyobb
(a jumbo II-es "szivacsos" fogantyúja kissé gagyinak tűnik)
A kormánymagasság a town9-nél szabadon állítható, a jumbo II-ben pedig csak 3 beállítás van.Elméletileg mind2 járgány 100kg teherbírású, persze jó lenne tudni, hogy ez konkrétan mit jelent (engem nem érint, így nem nyomoztam utána).
Amit mindkét járgányból hiányolok:
csengőt kéne hozzájuk szerezni, de nem is tudom, hova bigyeszthetném rá....Mindent összegezve azt kell hogy mondjam hogy a town9-cel és a jumbo II-vel
egyformán jól lehet haladni. A jumbo II jobb lehet azoknak, akik könnyebb és egyszerűbb felépítésű járgányt szeretnének és persze nem is akarnak annyit áldozni egy rollerre. Az viszont rejtély, hogy minek kellett rá kitámasztót tenni - ez vicc (észre se venném hogy van rajta, jól megbújik alul a kis mütyür)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Gamer Egér RGB!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest