Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lune
tag
Akit esetleg érdekel, felhívtam a Toldysport Flexprot áruló céget, 1 év a gari a rollerre. Ha bármi baja van, hozzájuk kell eljuttatni, illetve garancián túl is vagy ők javítják, vagy lehet hozzá alkatrészeket rendelni tőlük. Sajnos helyben felhívtam egy biciklis céget, hogy megkérdezzem, esetleg javítanak-e rollert, azt a választ kaptam, h “Isten őrizz!”. Szóval kicsit elment a kedvem, hogy valami ultra drága terméket vegyek. A Decathlon sem a közelben van, hogy ha baja lesz, azonnal bevigyem. Nálam a konklúzió, hogy egy olcsóbbat valasztok. Sajnos a vidéknek ez az ára. Aztán ha elromlik, futárral felküldöm a cégnek, vagy ha garancián túl, akkor pedig küldetek alkatrészt és vagy én megpróbálom kicserélni, vagy keresek valami ismerőst, aki ért az ilyesmihez. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest