Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
Sziasztok
Korábban ígértem, hogy írok a Toldy Flexproról. Most pótolom.
Előny:
- A tárcsafék nagyon hasznos. Sokkal bátrabban megyek vele, mint a taposós fékekkel. Hajtom neki ezerrel, suhanok az emberek között, bármi váratlan esemény, bukkanó közeledtével a tárcsafék biztonságosan megfogja a szekeret.
- A kormány 3 szintben állítható. 170cm-es magasságomhoz a 2. állás elég.
- A 40-es cipőmmel elfér a 2 lábam. Olykor csak lazán felrakom a hajtós lábam sarkát támasztéknak és úgy gurulok. Menet közben meg tudom cserélni a hajtós lábamat és másikra váltani, mintezt a rolleren, leszállás nélkül gurulás közben.
- gagyi úton sem rázza a lábam, kezem
- A metrón könnyen szállítom. Akár kinyitva, betolva az új metrók ülése alá, miközben állok oldalt vagy összecsukva, felállítva. Ekkor a lenti kereke gurulni akar, de berakom a sarokba, lábam a kerék elé teszem, és ott marad, míg ott állok vagy szintén összecsukva: egyik kerék lent a földön, kormány a kezemben, az egész szerkezet előttem átlósan (magasságomból adódva ha fogom, nem áll egyenesen az összecsukott roller) így kényelmesen egy kézzel, stabilan tudom fogni, minden erőlködés nélkül. Ebereket nem zavarja.Hátrány:
- zörög, mint a rohadalom
Figyeltem más rollereket. A puritán, teleszkóp nélküliek csendesek, amin van teleszkóp, hangosabb. Ezen szerintem csörög mindkét teleszkóp, de legjobban a tárcsafék mechanikája fémes hangon zizeg. Ha sűrűn fugázott úton megyek, zörög...oké jó csengőnek, mert mindig utat kapok
de kicsit cinkes. A teleszkóp dolgozik, mert a lábamat, könyökömet nem zavarja a rázkódás, de a hang zavaró.
- a tárcsafék fékpofái elmásznak, utána kell húzni mindig, h ne érjen hozzá.
- apróság, de meg kell húzni a csavarokat, ezt jó esetben egyszer kell beállítani. Az egyik legfontosabb a kormányrudat rögzítő 4 imbusz csavar.
- használat után enyhén olajszagú lesz a kezem. Gyanítom a lenti patent körül van kenés, amikor összecsukom.A tárcsafékkel kapcsolatban írtátok páran, hogy be kell tenni egy anyacsavart rögzítésre. Azt hittem tudom hova, de tévedtem. Le tudnátok írni, hogy pontosan hova és mekkorát érdemes betenni? Jó volna azt a mechanikát fixálni amennyire lehet. Talán nem zörögnek ennyire, + nem mászna el a pofája.
Írtátok, hogy a markolat rúdja mozog. A hozzá tartozó imbuszt meg kell húzni és úgy ráhajtani erőből a fém lapot. Úgy odaszorítja a rudakat, hogy tuti nem mozdul el. 1x megcsináltam, azóta áll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Figyeltem más rollereket. A puritán, teleszkóp nélküliek csendesek, amin van teleszkóp, hangosabb. Ezen szerintem csörög mindkét teleszkóp, de legjobban a tárcsafék mechanikája fémes hangon zizeg. Ha sűrűn fugázott úton megyek, zörög...oké jó csengőnek, mert mindig utat kapok