- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Én arra keresem egy ideje a választ sikertelenül, hogy ok, gyalogos vagyok rollerrel. De gyalogosként lakott területen belül este nincs szükség mellényre, lámpára vagy bármire? Csak lakott területen kívülre találtam ilyen megkötést, hogy mellény kell.
Meg az még kérdés, hogy elvileg lakott területen lehetőleg bal oldalon kéne menni, kivétel, rokkant kocsi, meg pl kerékpárt toló ember, azoknak jobb oldalon kell menni. Ehhez, meg a józan észhez is közelebb áll, hogy akkor ha úttest akkor jobb oldal. De ez is csak akkor megengedett, ha a járda, útpadka, vagy leállósáv nem alkalmas a közlekedésre, vagy nincs.
Mondjuk rolleren is ami logikus lenne nekem hogy pl kerékpárlámpa elöl hátul, hátra sehogy nem tudnám felrakni.Üdv: Fishor
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- LG LCD és LED TV-k
- Docker konténerizálás
- Crimson Desert
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest