- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
.-..-.
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Elgondolkodtam azon, hogy nálatok erősebb roller esetében sem pörgött ki a hátsó kerék...
Most volt az első eset, hogy a "Boost" módot kipróbáltam. Tehát nincs tapasztalatom vele, hogy milyennek kellene lennie normál esetben.
Az biztos, hogy kikapcsolja az amúgy mobil app-ban bekapcsolt kipörgés gátlást a Boost idejére.
Az is biztos, hogy nem kapcsolja be a 0km/h indulást automatikusan, mert azt is próbáltam.
Az is biztos, hogy a "Race" mód elég meredek indulására rátesz még egy lapáttal.Viszont éppen az asszonynak fejtegetem, hogy agyalok a történteken, amikor csak úgy mellesleg bedobja, hogy: "Nem mentél rá valami poros részre a kerékpárúton?"
Ez eddig eszembe sem jutott.Ugyanis ez is egy lehetőség, mert a kerékpárút másik oldalán egy szántóföld van és pont onnét fújt az elég erős szél, a másik oldal felé, ahol egy lankásabb domboldal volt, ahová majdnem sikerült is berongyolnom.
Így most azon agyalok, a hátsó kerék kipörgés a "Boost" miatt volt vagy sikerült valami útra felhordott poros részre futnom és amiatt pörgött ki a hátsó kerék és tűnt el teljesen a tapadás?Emunem:
"Szerintem vagánykodtál az asszonynak ..."
Dehogy ...
Egyszerűen az van, hogy december elején vettem a rollert és azóta túl sok "rolleres idő" nem volt még. Ha volt, akkor az asszonnyal gurultam ide-oda a kisebb rolleremmel.
Illetve mostanra tettem bele annyi kilómétert, hogy úgy éreztem kiismertem a gép viselkedését. Ezért is próbálgattam éppen most a lehetőségeket. Ez a része még új volt.
"Ennyi pénzért nem lett volna jobb egy motor?"
Nem a pénz számít. Nem vagyok már suhanc és addig akarom kipróbálni az ilyen dolgokat, amig fizikailag képes vagyok rá. Nem fáj az ember háta, térde itt-ott
Szóval ezért van roller motor helyett, mert most még nem nehéz pár órát állni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Huawei Watch GT 5 46mm okosóra
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest