Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NvidiaRTX

őstag

LOGOUT blog

válasz DigitXT #37004 üzenetére

Nem tudom mennyire minősül az használatnak, hogy bekapcsoltam a 25-ös módot, elértem a 25-öt és pár méter után megálltam mindezt egy full egyenes járdán kanyar és egyéb bukkanó nélkül.
    Ebből leszűrtem, hogy nem tűnik soknak, de más lesz az amikor emberek között (bicikli úton flangálók), kanyarban, rossz úton kellene ugyan ezt megcsinálni.

Én jobban az emelkedőre leszek kíváncsi mert itt helyileg van egy szép 20°-os amit sajnos néha be kell majd iktatnom a körömbe.
    Biciklivel itt full 1-be szoktam feltekerni azt is kb gyalog tempóban.

Az 500 ciklust nem én találtam ki a mellé kapott Jellemzők papírra van ráírva sok egyéb érdekességekkel miszerint a megfelelő útburkolatok: Betonos vagy aszfaltút 1cm-nél kisebb padkákkal vagy 3cm-nél keskenyebb repedésekkel.

Nem tervezem tökig meríteni naponta és nem is tudnám én csak leírtam ide ami oda van írva a papírra. Aztán hogy hogyan értik ezt a ciklust már a képzeletedre van bízva mert más magyarázat nincs ott.

Látom nagyon szíveden viseled ezt a tuning kérdést, de továbbra is csak azt tudom rá írni ha erősebb roller kell akkor azt veszek nem mókolom a gyári garis cuccot hogy aztán előbb tönkremenjen a nem megfelelő használat miatt utána meg jöjjek sírni a topic-ba, hogy mekkora gané az egész.

Amit még nem írtam, indexelés közben sípol ami iszonyat zavaró és asszem ki sem lehet ezt kapcsol az app-ban.

Azt viszont be lehet állítani, hogy mikor induljon el a roller hány km/n-ál. Nektek az mire van beállítva? Nekem az alapból 4km/h.

De van rajta fényérzékelő is ami automatán kapcsolja a lámpákat és be lehet kapcsolni folyamat ON állásba a hátsó lámpát.

Új hozzászólás Aktív témák