Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HDMI topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sittes79
addikt
RIP
-
Xaels
félisten
Szerintem annyira nem rossz mint amennyire le lett húzva. Engem sem fogott meg (ahogy az OW2 vagy a Marvel Rivals sem), de ha 2 évvel ezelőtt jelenik meg F2P modellben szerintem még sikeres is tudott volna lenni mert technikailag rendben van, az Art Design/setting ki tudná emelni a többi közül.
-
nanocry
tag
Nagyon kellett ez a játék, mint mókusnak az erdőtűz...
-
törölt tag
válasz
markknight
üzenetére
A Bleedong Edge azért készült el, mert a NT máskülönben nem írt volna alá a Microsoftnak. Itt ez kicsit más, lehet még a stúdiót is beszántják ha nagyon nagy kudarc lesz.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mert ez egy Sony játék, amin a saját rendszerüket akarták használni? Steam elérhetőség ide vagy oda.
-
sittes79
addikt
Minek?
-
AD4MINATOR
nagyúr
miért van PSN acc erőltetés? nem unják még?
-
wjbhbdux
veterán
Én letöltöttem, de rage uninstallt kapott amikor feljött a PSN és nem fogadta el a régi fiókom adatait, mert bIzToNsÁgI oKoKbÓl új jelszót kell beállítani..A jelszókezelőm szerint ezt utoljára 2 éve tettem meg, most mit szivatnak? Hányszor törték fel őket azóta?.. annyi vesződést már nem ér, majd ha nagyon akarok játszani valamelyik kevésbé béna játékukkal.
> a leendő tábort igen nehéz lesz megtartani
Ez már a 4 napos open betaban sem sikerült.. Statisztikát elnézve ez egy olyan játék, amit a F2P-re váltás sem tudna megmenteni. Ahogy kinézett, kb 2-3 hét után már nem találna elég játékost a matchmaking egy 5v5-re. Hacsak PS-en nem szeretik meg nagyon valamiért, ha ott hiány a műfaj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest