- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
Litteratus
csendes tag
Üdvözlet!
Legalább 512 Mega PC2700-as ram továbbra is kellene a jövő hétre Ha bele tudnánk tenni a gépembe 2x512-t, azaz ki lehet cserélni a jelenlegi ''rejtett'' 256-os modult, akkor 2 db kellene, ha nem, akkor 1 db. Arról letettem, hogy 1 gigás modult vásároljak.
Valószínűleg a jövő hét második felében tudok BP-re utazni, majd egyeztethetünk egy időpontot.
Remélem az megoldható, hogy hozol 2db 512-est, és ha sikerrel járunk, megveszem mindkettőt, ha nem, akkor csak az egyik kellene.
Előre is köszönöm. -
Litteratus
csendes tag
Rendben, július 1. környékén kereslek...
-
Litteratus
csendes tag
Én kicserélném a 256-ost is 512-re, hogy így 2x512 legyen benne, de ahhoz nem lehet hozzáférni
a lecsavarható memória slot fedél alatt csak egy hely van, ami jelenleg üres...
Egyébként elvileg max. 2 Gb-ot tud kezelni a gép és a slotba 256/512/1024-es is tehető. -
Litteratus
csendes tag
A zt3000 nem kifejezetten új modell és elég vékony, gondolom ezért van csak 1 opcionális slot benne.
Alapból egy samsung 256 Mb PC2700-as van benne, remélem ezzel működik a PC3200-es 1 GB-os.
Mikortól vagy újra elérhető, mert vidéki vagyok és 1 héten belül biztosan nem leszek Pesten... -
Litteratus
csendes tag
HP Pavilion zt3000-es gépembe kellene nekem 1 GB-os ram, elvileg PC2700-as való bele, ilyet nem tudsz szerezni? A hátoldalán csak egy bővítő hely van így két 512-est nem tudok beletenni
Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Moza R9/KS Steering wheel eladó pedál szett nélkül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest