Hirdetés
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
escsé
tag
válasz wayne1 #11529 üzenetére
()Használok egy energizer booklight lámpát.
Hasznos egy darab, de megjegyzem a PW biztos jobban fedi a felületet egységében. Azt kell mondjam, hogy eddig a legjobb megoldás egy sima kindlinek, amit találtam az esti olvasáshoz.
Felcsíptetem a bal vagy jobb felső sarokba és lehúzom a közepéig a fényforrást. A fejet kívülről (oldalról) irányítom a "lapra" és a fénytörést próbálom nem a szemembe tükröztetni.[ Szerkesztve ]
-
escsé
tag
válasz gahor72 #11543 üzenetére
A pdf-et word-be mentem és ott a kersés-csere funkcióval kiveszem a szakasztöréseket, a hasábtöréseket a fölösleges sorvégi entereket és az esetleges furfangos karaktereket.
Ebböl a forrásból merítettem: [link]
Kijegyzeteltem a megfelelő karaktereket és így 1 perc alatt megvan a könyv, majd bedobom a docx-et a calibre-ba és mehet a kedves formátumba.[ Szerkesztve ]
-
escsé
tag
válasz Mr. Erikszon #16843 üzenetére
5gb.
Van egy olyan lehetőséged is , hogy a pdf könyvet átkonvertálja. -
escsé
tag
válasz Mr. Erikszon #16852 üzenetére
Ímélt küldesz a neved@kindle.com-ra. Mellékletbe rakod a pdf fájlt. Tárgy: convert.
[ Szerkesztve ]
-
escsé
tag
válasz angyalka1413 #16933 üzenetére
2 az 1ben válasz
Amazonról törölve egyből törlődött az olvasó felhő felületéből.
Az olvasó felhő felületéről törölve nem törlődik ki a felhőből. -
escsé
tag
válasz alvarezlopez #18029 üzenetére
Nem volt törési tapasztalatom, így nem tudom, hogy mit produkál abban az esetben. Minden esetre nagyon érdekes, hogy párhuzamos az alsó éléhez ez a jelenség.
-
escsé
tag
A reklámot kikapcsoltattam az amazonnal. Odaadom valakinek a kindlimet, akkor az ő regisztrációjával is kikapcsolt marad?
Azaz: felhasználóra vagy gépre van a reklám kikapcsolása? -
escsé
tag
válasz sgamez #18595 üzenetére
Az amazon kioszt a regedhez egy ....@kindle.com ímélcímet. Arra elküldöd a pdf állományt convert tárgyal ímélben. Csatlakozik az olvasó a wifire és letölti.
Azt még szoktam csinálni, hogy az olvasóról visszamásolom a gépre, majd calibrével a metaadatokat szerkesztem. Újra mehet az olvasóra.
Van borító, leírás, stb... -
escsé
tag
válasz hampidampi #18699 üzenetére
A végén pont arról van szó, hogy hálózati megosztással lehet vezeték nélkül csemegézni a gépről.
-
escsé
tag
válasz hampidampi #18702 üzenetére
#18697 re szerettem volna válaszolni.
"Arra nincs valami vezeték nélküli megoldás?"+1
[ Szerkesztve ]
-
escsé
tag
válasz 8nemesis8 #18980 üzenetére
Volt egy világítás nélkülim és jött egy jó ár a német médiamarktban és vettem egy pw3-at. Sokkal tökéletesebb az olvasási élmény (mint azt már írták az előttem szólók). Az előzményeket tekintve, én is innen a fórumól győződtem meg és döntöttem el, hogy veszek egy pw3-t.
-
escsé
tag
Képernyőkép készítés: [link]
USB csatlakozás után a gyökérben található.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- OnePlus Pad Go gyári tokkal Akció!!!
- iPad 9 WiFi + Cellular / 64GB / Silver + Smart Keyboard (221)
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad 9th. 64GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3851
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest