-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
allee
csendes tag
Új Paperwhite-hoz hol lehet Mo-on olcsón tokot venni?
-
allee
csendes tag
Kipróbáltam az Kindle-t, a paperwhite-ot és megállapítottam, hogy nekem bőven jó a 70 dolláros is. Inkább vennék kettőt belőle...
-
allee
csendes tag
Nekem egy francia kellene!
-
allee
csendes tag
Elfogyott az Amazonról a Touch! Reggel még volt, most rendelték volna meg a kint élő barátok.Se refurbished, se origin nincs már és nem is tudni mikor lesz.
-
allee
csendes tag
Kint élő barátok által tudok hozatni, az USA-ból egy eBook olvasót. De melyiket válasszam? Jó lenne, ha lenne benne egy olyan böngésző amivel meg lehet nézni alkalmanként a TV műsorújságot vagy egy emailt és zene lejátszó is lenne benne. Előre is köszönet a segítségért !
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet
- ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest